Πάνος Κοκκινόπουλος: Φωτογραφίζεται με την κατά 34 χρόνια νεότερη σύντροφό του

25 Οκτωβρίου, 2018 3:26 ΜΜ
More videos

Λίγο πριν την πρεμιέρα του «Ου Φονεύσεις» που έχει προγραμματιστεί για απόψε το βράδυ στις 22:45, ο 68χρονος Πάνος Κοκκινόπουλος πραγματοποίησε την πρώτη του επίσημη έξοδο με την επί τρία χρόνια 33χρονη σύντροφό του, Αθηνά Καραγιώτη.

Οι δυο τους έδωσαν μαζί το «παρών» στο πάρτυ για την τηλεοπτική επιστροφή του καταξιωμένου σκηνοθέτη σε γνωστό μπαρ του κέντρου, μη διστάζοντας να ποζάρουν στον φακό αγκαλιασμένοι.

Πρόκειται για την ηθοποιό Αθηνά Καραγιώτη, η οποία μπορεί να είναι αρκετά χρόνια νεότερή του, μοιάζει όμως πολύ χαρούμενη στο πλευρό του. Οι δυο τους, μάλιστα, συγκατοικούν στο διαμέρισμά του στο Κολωνάκι.

Ο ίδιος είχε και στο παρελθόν σχέση με νεότερες γυναίκες, με πιο γνωστές σχέσεις του να θεωρούνται μέχρι σήμερα η Παναγιώτα Βλαντή και η Λένα Παπαληγούρα.

«Όταν γνώρισε την Αθηνά µέσω κοινών φίλων, το πρώτο πράγµα που φρόντισε ήταν να διαφυλάξει τη σχέση του. Αυτός είναι, άλλωστε, και ο λόγος που το ζευγάρι µέχρι τώρα δεν έχει κάνει καµία κοινή εµφάνιση ούτε σε κοσµικό κάλεσµα ούτε σε επίσηµη πρεμιέρα. Τόσο ο Πάνος όσο και η Αθηνά είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και από τότε που είναι µαζί δεν έχουν κάνει καµία κοινή εµφάνιση», δήλωσε μήνες πριν άνθρωπος του περιβάλλοντός τους στη «RealLife».

Την Αθηνά θα την απολαύσουμε και στα επεισόδια του «Φονεύσεις»!