Παγόβουνο που καταρρέει προκαλεί χάος σε ακτή του Καναδά και τρομοκρατεί όσους το παρακολουθούν

Αυγ 10, 2015 5:04 ΜΜ
More videos

Τα παγόβουνα είναι αδιαμφισβήτητα εντυπωσιακά και ειδικά όταν καταρρέουν το θέαμα είναι μοναδικό. Όλα αυτά φυσικά, όταν τα παρακολουθείς από την τηλεόραση ή τον υπολογιστή σου. Τα συναισθήματα θα παραμείνουν ίδια άραγε, όταν δεις κάτι τέτοιο να συμβαίνει μπροστά στα μάτια σου; Την απάντηση θα μας δώσει το ζευγάρι στο παρακάτω βίντεο, το οποίο πήρε την τρομάρα της ζωής του, όταν ένα παγόβουνο κατέρρευσε σε ακτή της Νέας Γης του Καναδά (Newfoundland, Canada).

Σύμφωνα με το CBC News, το ζευγάρι έκανε τις διακοπές του στην περιοχή, όταν το παγόβουνο άρχισε να καταρρέει, δημιουργώντας ύπουλα ρεύματα που καθιστούσαν το σκάφος τους ανίκανο να προηγηθεί.

«Νομίζω πως η καρδιά μου ήρθε πάνω και την κατάπια. Δεν μπορούσα να κουνηθώ,» λέει η Wanda Stead και προσθέτει, «Το μόνο που μπορούσα να δω ήταν το παλιρροιακό κύμα να έρχεται κατά πάνω μας.»

Ο σύζυγος της Wanda τα έβαλε με το παλιρροιακό κύμα και κατάφερε να οδηγήσει το σκάφος  έξω, σε μια περιοχή από όπου αργότερα μπόρεσαν να παρακολουθήσουν το παγόβουνο να γίνετε κομμάτια από μια πιο ασφαλή απόσταση, όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω βίντεο.

Σίγουρα είναι από τα πιο τρομακτικά πράγματα που μπορεί δει κανείς να συμβαίνουν μπροστά του. Και αν σκεφτεί κανείς πως αυτό που βλέπουμε είναι μόνο η κορυφή και δεν γνωρίζει κανείς πόσο μακριά εκτείνεται κάτω από το νερό, είναι ακόμη πιο τρομακτικό.

Newfoundland iceberg breaks, stirs up huge waves“Get off the beach!” http://cbc.sh/69y178

Posted by CBC News on Thursday, August 6, 2015

Ακολουθήστε μας στο facebook: