Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΌλοι μιλάνε για τον Γρηγόρη Πετράκο: Πήρε σκλnρή θέση για την αλλαγή...

Όλοι μιλάνε για τον Γρηγόρη Πετράκο: Πήρε σκλnρή θέση για την αλλαγή στο τραγούδι της Άλκηστις Πρωτοψάλτη

H τραγουδίστρια αφαίρεσε τη λέξη «χοντρή» από το τραγούδι «Άδωνις»

Με ανάρτησή του στα social media, ο Γρηγόρης Πετράκος εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του και τη διαφωνία του με την επιλογή που έκανε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη να αφαιρέσει τη λέξη «χοντρή» από τους στίχους του τραγουδιού «Άδωνις».

Μετά τον Σταμάτη Κραουνάκη, θέση για το συγκεκριμένο ζήτημα πήρε και ο μουσικός, συνθέτης και τραγουδιστής, Γρηγόρης Πετράκος, με ένα μήνυμα προς τη… συνάδελφό του. «Είχατε και στο χωριό σας μωρέ body shaming;», αναρωτήθηκε συγκεκριμένα.

Η ανάρτηση του Γρηγόρη Πετράκου

«Τι άλλο θα κάνουν οι άνθρωποι για να δείξουν υπακοή στη Νέα Τάξη… Όποια ορθοπολιτική μπούρδα τους πουλήσουν, αμέσως να κάνουν τον “καλό μαθητή”. Έβγαλε λέει η Πρωτοψάλτη (μετά από 30 χρόνια) το στίχο “χοντρή” απ’ τον θρυλικό “Άδωνι”… Για να μην κάνει “body shaming”.

Είχατε και στο χωριό σας μωρέ body shaming…;;; Ακούστε μπουρδολόγοι! Σε κάθε πράξη, μας έχουν διδάξει οι μεγάλοι φιλόσοφοι, σημασία έχει το κίνητρο και η πρόθεση. Όταν κάποιος κάνει χιούμορ, σάτιρα ή ένα σκωπτικό τραγούδι, δεν έχει πρόθεση να θίξει κάποιον και αυτό που κάνετε λέγεται λογοκρισία, φίμωση, παραχάραξη και κυρίως έλλειψη διάκρισης, χιούμορ, αντίληψης και αμορφωσιά!

Προτείνω λοιπόν στο εξής να απαγορευτούν ρητά:

Ο χοντρός κι ο λιγνός
Ο κοντός με τη γραβάτα
Ο παπάς ο παχύς
Η μια πατάτα χοντρούλα
Ο ντρουλης χοντρούλης
Τα παχιά τα λόγια
Η ταβέρνα “στου Τζιμη του χοντρού”
Οι παχιές αγελάδες
Η Μάρω Κοντού
Η Κυριακή κοντή γιορτή
Η κοντούλα η λεμονιά
Η χοντρική πώληση
Άντε παλιορατσιστές!».

Τα πιο σημαντικά