Κυριακή, 14 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΌλο το χρήμα πάνω τους: Ευχάριστα νέα για αυτά τα 4 Ζώδια,...

Όλο το χρήμα πάνω τους: Ευχάριστα νέα για αυτά τα 4 Ζώδια, θα βγάλουν πολλά λεφτά τον Απρίλιο

Τα 4 Ζώδια που θα έχετε απόλυτη τύχη στα οικονομικά σας τον Απρίλιο 2023

Τέσσερα ζώδια θα δουν τον Απρίλιο το πορτοφόλι τους να γεμίζει και τον τραπεζικό λογαριασμό να…ανεβαίνει!

Ο Απρίλιος φαίνεται πως θα είναι ένας καλύτερος μήνας για όλα τα ζώδια. Υπάρχουν όμως και κάποια που θα είναι περισσότερο τυχερά στα οικονομικά τους. Παρόλο που είναι ένας μήνας με απαιτήσεις αφού στον προϋπολογισμό προστίθενται και οι πασχαλινές υποχρεώσεις, κάποιοι θα ευνοηθούν.

Ποια είναι τα ζώδια που έχουν μεγαλύτερη «ρέντα» στα οικονομικά τον Απρίλιο και θα μπορέσουν με περισσότερη οικονομική άνεση να απολαύσουν ένα πιο ανέμελο Πάσχα;

Ταύρος

Ευεργετική είναι η περίοδος του Απριλίου για τα οικονομικά σας. Αυτή η θετική τάση ωστόσο θα φανεί πολύ περισσότερο από τις 11 Απριλίου όπου θα περάσει η Αφροδίτη στο ζώδιο των Διδύμων και θα συμβάλει σημαντικά στην τόνωση του εισοδήματός σας.

Αν έχετε γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σας, μπορεί ο Απρίλιος να έχει αρκετές υποχρεώσεις που σας αγχώνουν ή και σας κάνουν αρκετά πιο οργανωτικούς, όμως το διάστημα από τις 11-19 Απριλίου (δηλαδή την Εβδομάδα του Πάσχα) φαίνεται ότι έχετε χαμόγελα ικανοποίησης από τα έσοδά σας.

Αν είστε Ταύροι του 2ου δεκαημέρου η εύνοιά σας στα οικονομικά έρχεται την περίοδο από τις 19 – 27 Απριλίου, όμως σας προειδοποιώ ότι εκείνο το χρονικό διάστημα ο Ερμής θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος στο ζώδιό σας, επομένως θα πρέπει να λειτουργήσετε και προνοητικά αποφεύγοντας τολμηρές κινήσεις (ή και αγορές).

Αν είστε γεννημένοι στο 3ο δεκαήμερο στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα δέχεστε ευκαιρίες στα επαγγελματικά σας, διευθετούνται εργασιακά ζητήματα που αποτελούσαν άγχος και ο μήνας κλείνει με γεμάτο πορτοφόλι.

Σκορπιός

Ο Απρίλιος έχει τα «εξτραδάκια» του στα οικονομικά σας και θα είστε αρκετά χαρούμενο. Στην πορεία του νιώθετε ότι απελευθερώνεστε από σημαντικές δυσκολίες που σας πιέσανε τους τελευταίους μήνες. Βελτιώνονται τα οικονομικά του/της συζύγου, λαμβάνετε χρήματα που σας όφειλαν, καταφέρνετε να κάνετε διακανονισμούς που σας συμφέρουν, είτε και δέχεστε ένα bonus, ένα επίδομα ή ένα δώρο που σας βοηθά σημαντικά. Κατά την διάρκεια του Απριλίου ωστόσο, θα βελτιωθούν και οι εργασιακές συνθήκες και το γεγονός αυτό θα σας δώσει περισσότερο θάρρος και στα οικονομικά.

Αν είστε Σκορπιός του 1ου δεκαημέρου (και ιδιαίτερα έχετε γεννηθεί 23-25 Οκτωβρίου) κάτω από δύσκολες συνθήκες καταφέρνετε και βρίσκεστε κερδισμένοι σε θέματα ακίνητης περιουσίας, ή ξαλαφρώνετε από κάποιο μεγάλο οικογενειακό – οικονομικό βάρος.

Αν είστε Σκορπιός του 2ου δεκαημέρου, η εβδομάδα του Πάσχα, έχει τις ευκαιρίες της για να έρθουν έξτρα χρήματα στα χέρια σας.

Αν είστε Σκορπιός του 3ου δεκαημέρου, οι προσπάθειες που κάνετε στα επαγγελματικά σας σε συνδυασμό με τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν στην πορεία του Απριλίου, θα σας οδηγήσουν σε ένα κερδοφόρο, για τα οικονομικά, φινάλε Απριλίου.

Ιχθύες

Εξακολουθείτε και είστε από τους πρώτους στη λίστα των ευνοημένων στα οικονομικά, όπως και τον περασμένο μήνα, αφού έως τις 11 Απριλίου κινείται η Αφροδίτη στο ζώδιο του Κριού τονώνοντας το εισόδημά σας, ενώ ο Δίας προχωράει στον Κριό και ευνοεί αυτό τον μήνα ακόμα περισσότερους εκπροσώπους του ζωδίου σας.

Αν είστε Ιχθύς του 1ου δεκαημέρου, σίγουρα καλωσορίζετε τον Απρίλιο με περισσότερη οικονομική άνεση. Δεν παύει όμως ο μήνας να έχει και ευθύνες και πιέσεις. Με ένα καλό κουμάντο και με λίγη αυτοσυγκράτηση, στο τέλος ο μήνας θα αποδειχθεί κερδοφόρος.

Αν είστε Ιχθύς του 2ου δεκαημέρου, περιμένετε την οικονομική σας εύνοια τις 5 πρώτες ημέρες του μήνα, όμως κοντά στις 6/4 με την Πανσέληνο, όπου θα έχετε πολλές οικονομικές υποχρεώσεις προς τρίτους που θα σας ζορίσουν σημαντικά.

Αν είστε Ιχθύς του 3ου δεκαημέρου, τόσο η Αφροδίτη όσο και ο Δίας από τον Κριό σας δίνουν σημαντικές ευκαιρίες για να πάρετε ανάσα στα οικονομικά σας και για να έχετε έξτρα κέρδος. Στις 20/4 να προσέξετε τις οικονομικές συμφωνίες, αλλά διαφυλάξτε περισσότερο τα συμφέροντά σας ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί κοντά στις 18-20/3.

Παρθένος

Δεν θα μείνετε παραπονεμένος στα οικονομικά σας αυτό τον Απρίλιο. Οι ευκαιρίες για οικονομική ανάταση δίνονται, όμως οι ισορροπίες θα είναι ευαίσθητες και έτσι μπορείτε ό,τι έξτρα χρήματα έρθουν στα χέρια σας, πολύ εύκολα να σας φύγουν. Το βέβαιο είναι όμως ότι θα μπορέσετε με περισσότερη άνεση να κινηθείτε οικονομικά στην πορεία αυτού του μήνα.

Αν είστε γεννημένοι στο 1ο δεκαήμερο, αξιοποιήστε τις ευκαιρίες διευθετήσεων, οργάνωσης, αποπληρωμών χρεών έως και τις 20/4. Θυμηθείτε ότι αυτό το διάστημα θα φανεί προσοδοφόρο και μέσα από επαφές / συζητήσεις ή και συμφωνίες για μισθώσεις, πωλήσεις ή και για κληρονομικά.

Αν είστε γεννημένοι στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σας ο μήνας ξεκινά με τα δώρα του και την εύνοιά του στα οικονομικά. Οι πρώτες 5 μέρες του Απρίλη έχουν τα «εξτραδάκια» τους στο χρήμα και αυτό σας τονώνει σημαντικά. Δεν λείπουν όμως και οι ανασφάλειές σας, ή και τα καβγαδάκια για οικονομικά κοντά στις 6/4 με την Πανσέληνο στο Ζυγό.

Εξαιρετικά ευεργετημένοι θα βρεθείτε στα οικονομικά σας εσείς που έχετε γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο και αυτή η εύνοια θα φανεί από τις 5 του μήνα και έπειτα. Αυτό τον μήνα, ο Δίας προχωρά στο ζώδιο του Κριού και είναι βέβαιο ότι ευνοεί τα οικονομικά σας που συνδέονται.

Τα πιο σημαντικά