Όλα τούμπα προς το καλύτερο μετά την Πανσέληνο: Καλά νέα για 6 Ζώδια με λεφτά και νέες σχέσεις, λέει η Λίτσα Πατέρα

8 Μαρτίου, 20237:08 ΜΜ
More videos

Πραγματοποιήθηκε χθες η Πανσέληνος στην Παρθένο σε ανοιχτή δυσαρμονική όψη με τον Άρη, αλλά σε αρμονική με τον Ουρανό. Σύμφωνα με τη Λίτσα Πατέρα και τις προβλέψεις της για όλα τα ζώδια, η Πανσέληνος αυτή συμπίπτει με ένα ιδιαίτερα σημαντικό γεγονός για την αστρολογία καθώς την ίδια ημέρα ο Κρόνος κάνει την είσοδό τους στους Ιχθύες (περίοδος σκέψης). Αυτό είναι ένα κορυφαίο γεγονός το οποίο φέρνει απρόσμενες αλλαγές στις ήδη υπάρχουσες καταστάσεις εξαναγκάζοντας πολλούς να υιοθετήσουν μια αλλαγή πορείας. Ο Κρόνος θα «αναγκάσει» εκ των πραγμάτων να απορριφθούν παλιές μέθοδοι.

Ο Ουρανός (αλλαγή) δεν αποκλείεται να φέρει κάποιες απρόσμενες αλλαγές με τη μορφή έκπληξης, όμως η Σελήνη στην Παρθένο θα προσπαθήσει να κάνει σωστό συνδυασμό μεταξύ της τάξης/οργάνωσης με την ρήξη.

Σε πολλά κράτη θα παρατηρηθούν τάσεις έντασης και ανατροπής τις οποίες οι κυβερνήσεις θα κληθούν να αντιμετωπίσουν με ξεκάθαρες απαντήσεις και κινήσεις. Θα υπάρξει προσπάθεια για αναδιοργάνωση στον ενεργειακό τομέα. Είναι πολύ πιθανόν να παρατηρηθούν έντονες καιρικές μεταβολές. Οι τιμές των ακινήτων θα σημειώνουν μεγάλες διακυμάνσεις.

Η τάση της ημέρας για όλα τα ζώδια από τη Λίτσα Πατέρα

Τα ζώδια της ημέρας από τη Λίτσα Πατέρα

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News