Ο Βαρουφάκης πρέπει να κάνει νέο κόμμα λέει η σύζυγος του, Δανάη Στράτου

3 Ιουλίου, 20174:48 ΠΜ
More videos

Η σύζυγος του πρώην υπουργού Οικονομικών δίνει ψήφο… εμπιστοσύνης στον άνδρα της

Την εκτίμηση πως ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Βαρουφάκης, θα πρέπει να γυρίσει στην πολιτική εξέφρασε η σύζυγός του, Δανάη Στράτου.

Όπως λέει η σύζυγος του Γ. Βαρουφάκη «αν υπάρξει ενδιαφέρον από τον κόσμο», ο πρώην ΥΠΟΙΚ θα πρέπει να διεκδικήσει και πάλι την ψήφο του ελληνικού λαού και μια θέση στην πολιτική, με ένα νέο «σχήμα» όπως το αποκαλεί.

Μιλώντας στην εφημερίδα Ελευθερία του Τύπου, η κ. Στράτου μίλησε για τις δυσκολίες που πέρασαν ως ζευγάρι με το Γ. Βαρουφάκη, ειδικά την ταραγμένη περίοδο του 2015 με την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, το δημοψήφισμα, τα capital controls και τις οριακές διαπραγματεύσεις για την διάσωση της Ελλάδας.

«… εκείνη τη στιγμή, με την ένταση που υφίστατο η Ελλάδα – την οποία βίωνα μέσα στο σπίτι μου- να πρέπει να επικεντρωθώ στο να στηρίξω τον άνθρωπό μου» λέει η κ. Στράτου. Ανέφερε ωστόσο ότι όλες οι δυσκολίες δυνάμωσαν τη σχέση της με το σύζυγό της.

Ερωτηθείσα για την πολύκροτη φωτογράφιση στο περιοδικό Paris Match, αρνήθηκε να σχολιάσει λέγοντας ότι «ό,τι ήταν να πω για αυτό το έχω πει και μάλιστα δημοσίως».

[newsbeast] [news]

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News