Ο σπιτονοικοκύρης τους προειδοποίησε για ένα «μυστικό» δωμάτιο. Αλλά δεν περίμεναν αυτό…

November 17, 2015 1:12 PM
More videos

Ένα ζευγάρι Νορβηγών μετακόμισε στο νέο τους σπίτι παρά το γεγονός πως ο ιδιοκτήτης τους ενημέρωσε για την ύπαρξη ενός μυστηριώδους μυστικού δωματίου. Οι νέοι ιδιοκτήτες ήταν φοιτητές οπότε αυτό το γεγονός εξίταρε την περιέργειά τους. Οι τεκμηριωμένες αναζητήσεις τους για το συγκεκριμένο δωμάτιο απέφεραν καρπούς αλλά δεν πίστευαν ποτέ πως θα ανακαλύψουν ένα ιστορικό μυστικό.

Αυτό το δωμάτιο ήταν κρησφύγετο του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου!

Διατηρούνταν κρυμμένο πίσω από ένα ξύλινο πάνελ στη σοφίτα και μέσα υπήρχε ένα τραπέζι, ένα κουδούνι και ένας χάρτης που έδειχνε τη Βρετανία και την Γαλλία. Ίσως το πιο ανατριχιαστικό και ενδιαφέρον χαρακτηριστικό ήταν μια χειρόγραφη προειδοποίηση «Αν έχετε κακό στομάχι, δεν έχετε πρόσβαση.»

Ένας σχολιαστής σημείωσε πως «Τα δωμάτια αυτού του μεγέθους συχνά χρησιμοποιούνταν για να κρύψουν περισσότερους ανθρώπους από όσους φαντάζεστε. Ίσως χρησιμοποιούνταν από μια ολόκληρη οικογένεια.»

Μπορείτε να το φανταστείτε;

Δείτε την ιστορία τους παρακάτω.

Φοιτητές από τη Νορβηγία αποφάσισαν να καταγράψουν την αποστολή τους να βρουν ένα μυστικό δωμάτιο που ήταν κρυμμένο μέσα στο σπίτι τους. Όταν έφτασαν στην σοφίτα είχαν ένα συναίσθημα.

Με το άνοιγμα της πόρτας της σοφίτας, μια σκάλα έπεσε κάτω και το ταξίδι ξεκίνησε.

Από έξω έμοιαζε με μια κοινή σοφίτα. Σκοτεινή και ζοφερή, οπού δεν υπήρχαν ασυνήθιστα χαρακτηριστικά. Αλλά περιμένετε μέχρι να δείτε παρακάτω.

Ένα μυστικό δωμάτιο βρίσκεται εσωτερικά, στο βάθος της σοφίτας πίσω από την ξύλινη επένδυση.

Μόνο όταν η φοιτήτρια άπλωσε τα πόδια της στην ξύλινη επένδυση ανακαλύφθηκε το δωμάτιο. Όπως μπορείτε να δείτε πρόκειται για μικρό χώρο.

Το μυστικό δωμάτιο ήταν τόσο στενό και μικρό που δύσκολα φαντάζεται κανείς πως κάποιος έμενε κρυμμένος εκεί. Στο εσωτερικό, οι φοιτητές βρήκαν ένα κουδούνι και μια χειρόγραφη πινακίδα.

Η πινακίδα έγραφε στα Νορβηγικά: «Αν έχετε κακό στομάχι, δεν έχετε πρόσβαση.» δεν είναι κάπως ανατριχιαστικό;

Επίσης βρήκαν ένα κουδούνι που λειτουργούσε σαν προειδοποιητικό φως και ήταν συνδεμένο με τον τοίχο.

Σχισμένοι και κουρελιασμένοι χάρτες της Νότια Βρετανίας και της Βόρειας Γαλλίας ήταν κρεμασμένοι στους τοίχους.

Αυτός είναι ο χώρος. Μπορείτε να φανταστείτε μια οικογένεια να ζει εδώ;

Τέλος, βρήκαν ένα μικρό λευκό παπούτσι που θα μπορούσε να ταιριάξει μόνο σε κούκλα.

Reddit/Imgur

Ακολουθήστε μας στο facebook: