Ο παπα-χίπστερ: Γνωρίστε τον πιο μοδάτο κληρικό της Βρετανίας!

6 Νοεμβρίου, 2014 7:58 ΜΜ
More videos

Ενα πολύ διαφορετικός, μοδάτος παπάς ανατρέπει την εντύπωση που έχουμε για τους εκπροσώπους του Θεού.

Ο Ρομπ Ποπτζόι είναι μόλις 30 χρόνων και η εμφάνισή του θυμίζει περισσότερο χίπστερ παρά κληρικό. Με μακρύ μούσι, αμέτρητα τατουάζ και ενεργή συμμετοχή στα social media, ο απίστευτος παπάς είναι επίσης ικανότατος σκέιτερ και σνοουμπόρντερ, πρώην προπονητής μπάσκετ, λάτρης της χιπ χοπ και φαν των Star Wars.

Μιλώντας στη βρετανική Telegraph, ο παπα-χίπστερ εξηγεί: «Προσπαθώ να κάνω τα πράγματα διαφορετικά. Καθώς εκπροσωπώ τη θρησκεία και την πίστη, προσπαθώ να αμφισβητήσω τους παλιούς παραδοσιακούς τρόπους και να κάνω τη θρησκεία προσιτή για όλους. Υπάρχει μια κοινή παρερμηνεία ότι οι εκπρόσωποι της εκκλησίας πρέπει να μοιάζουν πιο «ιεροί» από τον μέσο άνθρωπο. Αλλά κοιτάξτε με, είμαι απλώς εγώ».

Ο ιερέας έχει επίσης κάνει το μοντέλο για τους σπουδαστές φωτογραφίας στο κολέγιο. Μάλιστα για το έργο ενός μαθητή είχε φωτογραφηθεί γυμνόστηθος, καλυμμένος με μπογιά και φορώντας παπιγιόν.

«Είναι υπέροχο που οι άνθρωποι αναγνωρίζουν τη διαφορετικότητα μου και τους αρέσει η εμφάνισή μου, αλλά δε θέλω να εγκαταλείψω τη δουλειά μου ως κληρικός για να γίνω μοντέλο» εξηγεί.

papa xipster 1

papa xipster 2

papa xipster 3

papa xipster 4

papa xipster 5

papa xipster 6

papa xipster 7

papa xipster 8

iefimerida.gr