Ο Πάνος Βλάχος έχει και Τόλμη και Γοητεία

4 Νοεμβρίου, 2017 9:46 ΠΜ
More videos

Xαμόγελα και επιφωνήματα ενθουσιασμό σκόρπισε η είδηση ότι ένας Έλληνας θα παίξει στην θρυλική «Τόλμη και Γοητεία», μία από τις μακροβιότερες και παγκοσμίως γνωστές τηλεοπτικές σειρές.

Το επόμενο βήμα στην καριέρα του ετοιμάζεται να κάνει ο Πάνος Βλάχος, ο οποίος μαζί με την σύντροφό του έχει μετακομίσει στην Αμερική, καθώς ο ίδιος θα συμμετάσχει σε πασίγνωστη ξένη τηλεοπτική σειρά.

Συγκεκριμένα, ο διάσημος ηθοποιός θα έχει τον δικό του ρόλο σε μία από τις μακροβιότερες  παγκοσμίως γνωστές τηλεοπτικές σειρές, στην «Τόλμη και Γοητεία».

Όπως αναφέρει το «Λοιπόν», ο λόγος που επιλέχθηκε γι αυτό τον ρόλο στην «Τόλμη και Γοητεία» είναι η παλαιότερη εμφάνιση του Πάνου στη δραματική καθημερινή σειρά Days Of Our Lives -όπου υποδύθηκε έναν Έλληνα σε μια σειρά επεισοδίων που υποτίθεται ότι εκτυλίσσονται στη χώρα μας.

Το Τόλμη Και Γοητεία, που προβάλλεται από το NBC εδώ και 52 χρόνια, δεν είναι πλέον όπως το γνωρίσαμε την δεκαετία του ’90, καθώς η δράση έχει περάσει στα παιδιά και τα εγγόνια των οικογενειών Forrester και Spectra.

Ακολουθήστε μας στο facebook: