Φόρεσε κοστούμι στην πρώτη του συνάντηση με τη νεογέννητη ανιψιά του για έναν υπέροχο λόγο

Ιανουάριος 5, 2017 4:49 ΜΜ
More videos

Όταν η Ολίβια Κέσλερ από το Πικέρινγκτον του Οχάιο γέννησε την κορούλα της Κάρτερ, ο θείος του νεογέννητου (ο 18χρονος Γκραντ) ήταν υπερβολικά ενθουσιασμένος με την πρώτη τους συνάντηση. Όμως όταν εμφανίστηκε στο νοσοκομείο του Κολούμπους ξάφνιασε την οικογένειά του, αφού φόρεσε κοστούμι και γραβάτα. Φόρεσε μέχρι και κλιπ γραβάτας. Γιατί; “Γιατί έχεις μόνο μία ευκαιρία να κάνεις καλή πρώτη εντύπωση”.

Η αδερφή του Γκραντ (η 16χρονη Άιρις) πρόσφατα ανέβασε στο Twitter μία φωτογραφία του κομψού της αδερφού, την ώρα που περίμενε τη γέννηση της ανιψιάς του. Η φωτογραφία αυτή έχει γίνει πολύ δημοφιλής, με πάνω από 126.000 κοινοποιήσεις και πάνω από 420.000 “μου αρέσει”. “Η αδερφή μου γεννάει και ο αδερφός μου εμφανίστηκε στο νοσοκομείο με κοστούμι, επειδή η πρώτη εντύπωση είναι και η σημαντικότερη”, έγραψε η Άιρις στο tweet της. Εμείς συμφωνούμε απόλυτα με τον Γκραντ. Η Κάρτερ μπορεί να είναι πολύ μικρή για να εκτιμήσει τις παλαιάς κοπής προσπάθειές του, όμως εμείς όχι. Ο καλύτερος θείος του κόσμου!

Όταν ο Γκραντ Κέσλερ πήγε στο νοσοκομείο για να δει τη νεογέννητη ανιψιά του, ξάφνιασε την οικογένειά του, αφού εμφανίστηκε με κοστούμι και γραβάτα.

Γιατί; “Γιατί έχεις μόνο μία ευκαιρία να κάνεις καλή πρώτη εντύπωση”.

Η ανιψιά του μπορεί να είναι πολύ μικρή για να εκτιμήσει τις προσπάθειές του, όμως εμείς όχι. Ούτε και το διαδίκτυο!

[Twitter], [22 Words]

Ακολουθήστε μας στο facebook: