Ο ΑΝΤ1 επαναφέρει τις τούρκικες σειρές – Νέα σειρά από τον Ιανουάριο

29 Δεκεμβρίου, 201712:12 ΜΜ
More videos

Υπάρχουν τρεις  κατηγορίες ανθρώπων στο κόσμο. Οι γυναίκες, οι άντρες και οι ΜΑΝΕΣ! Μια γυναίκα που δεν έπρεπε να γίνει ποτέ μάνα. Μια μάνα που σκότωσε τον άντρα της και μπήκε φυλακή για να σώσει το παιδί της. Μια υιοθετημένη νέα γυναίκα που μισεί τη βιολογική της μητέρα, γιατί πιστεύει ότι την εγκατέλειψε.

Η νέα δραματική σειρά, τουρκικής παραγωγής, ΑΝΝΕ, είναι μεταφορά της επιτυχημένης ιαπωνικής σειράς “Mother” και έρχεται στους δέκτες μας την Τρίτη 2 Ιανουαρίου και καθημερινά στις 22.00 από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Στη σειρά ΑΝΝE ενώνουν τις δυνάμεις τους  οι γνωστές και αγαπημένες στο ελληνικό κοινό, Cansu Dere (Ζεϊνέπ), super star της Τουρκίας,  πρωταγωνίστρια των επιτυχημένων σειρών “EZEL” και «ΣΙΛΑ» και η Vahide Perçin (Γκιονούλ), πρωταγωνίστρια στη σειρά «ΣΟΥΛΕΪΜΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ», μαζί με ένα ταλαντούχο καστ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2017, το ΑΝΝΕ αναδείχτηκε η  Νο1 δραματική σειρά της Τουρκίας, σπάζοντας κάθε ρεκόρ τηλεθέασης, ενώ έχει βραβευθεί με το ειδικό βραβείο στην κατηγορία «Ξένη σειρά», στο Διεθνές Φεστιβάλ Δράματος στο Τόκιο.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News