Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΟ Ανδρέας Λοβέρδος παίζει ντραμς και δηλώνει: «Έχω τις ικανότητες να γίνω...

Ο Ανδρέας Λοβέρδος παίζει ντραμς και δηλώνει: «Έχω τις ικανότητες να γίνω πρωθυπουργός και μπορώ»

Ο βουλευτής λατρεύει τον ελληνικό κινηματογράφο και είπε πως «ακόμα και στις ομιλίες μου στη Βουλή έχω χρησιμοποιήσει ατάκες από τον ελληνικό κινηματογράφο».

Μαθήματα ντραμς ξεκίνησε το τελευταίο διάστημα, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Λοβέρδος, τονίζοντας ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ασχολείται με τη μουσική.

«Πριν από 3 μήνες βρήκα τον Δημήτρη Γιαννόπουλο και αρχίσαμε μαθήματα ντραμς. Γεμίζω ορισμένες ώρες της εβδομάδας με κάτι εκτονωτικό. Ασχολούμαι με τη μουσική, δεν το κάνω πρώτη φορά στη ζωή μου».

Ο Α. Λοβέρδος μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα του Alpha και μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι έχει τις ικανότητες, μετά την πορεία που έχει διαγράψει, να γίνει πρωθυπουργός. «Έχω τις ικανότητες να γίνω πρωθυπουργός και το μπορώ» είπε χαρακτηριστικά.

«Πολύ δυνατός ο Άδωνις – Κάνει 2.000 push ups»

Τέλος, ο Ανδρέας Λοβέρδος μίλησε και για τον φίλο του, Άδωνη Γεωργιάδη, για τον οποίο αποκάλυψε ότι κάνει 2.000 push ups .

«Άμα δεν ξέρετε τον Γεωργιάδη δεν μπορείτε να καταλάβετε. Είναι πολύ δυνατός κάνει 2.000 push ups. Eίναι ασυγκράτητος έχει τόση ενέργεια που έπεσε σε μια κολόνα».

Τα πιο σημαντικά