«Βόμβα» από Γιάννη Πάριο: «Το σeξ το γνώρισα πρώτη φορά από μια χήρα»

7 Μαρτίου, 20234:24 ΜΜ
More videos

Για την πρώτη φορά που έκανε σ@ξ είχε μιλήσει στο παρελθόν ο Γιάννης Πάριος αποκαλύπτοντας πως το γνώρισε από μια χήρα σε ηλικία 16 ετών. Με την ευκαιρία, αυτός ήταν ο άντρας που έκανε τη Σοφία Αλιμπέρτη να τον ξεπεράσει.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε στη Real:

«Μετά από αυτή τη πρώτη φορά, άρχισα να παριστάνω στους άλλους τον «ωραίο τύπο» και ας ήμουν πάντα ο σοβαρός και ο σκεπτόμενος της παρέας»

«Βόμβα» από Χάρη Βαρθακούρη: «Ο Πάριος έχει εκατομμύρια»

Πριν μερικά χρόνια ο Χάρης Βαρθακούρης σε συνέντευξή του είχε πετάξει…βόμβα, αποκαλύπτοντας πως ο πατέρας του, Γιάννης Πάριος, έχει εκατομμύρια.

Με την ευκαιρία, αυτή είναι η άγνωστη αδερφή της Αντελίνας Τελώνη και κουνιάδα του.

Μπορεί να κάνει οποιαδήποτε δουλειά αν χρειαστεί για να ζήσει την οικογένειά του.

«Επειδή είμαι γιος του Πάριο σου λέει τι ανάγκη έχει. Ο Πάριος έχει εκατομμύρια που ενδεχομένως να έχει. Εγώ δεν έχω εκατομμύρια. Τα δικά του είναι δικά του και τα δικά μου είναι δικά μου. Αλλά δεν μπορώ να πω ψέματα ότι έχω χρειαστεί τον πατέρα μου και ήταν εκεί. Αλίμονο! Ποτέ δεν μου έχει αρνηθεί βοήθεια. Αλλά είμαι περήφανος και πρέπει να φτάσω στο χείλος του γκρεμού για να ζητήσω βοήθεια».

Πώς είναι ο Γιάννης Πάριος ως παππούς;

«Δεν είναι ο κλασικός παππούς. Αν του τα πάμε εμείς εντάξει αλλά εκείνος δεν θα έρθει. Μένουμε και μακριά δεν ξέρω αν αυτό είναι δικαιολογία. Στο κινητό του έχει μπροστά φωτογραφία τις κόρες μου. Φαντάζομαι είναι περήφανος. Η μεγάλη επειδή είναι φτυστή εγώ και βλέπει στην κόρη μου και την μητέρα του, ξέρω ότι είναι πολύ ευτυχισμένος. Είναι χαρούμενος που μια γυναίκα κατάφερε να μου βάλει τα δύο πόδια σε μια παντόφλα. Όποτε είναι με τα παιδιά είναι χαζομπαμπάς».

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News