Νίκος Ξανθόπουλος: Yπό τον ήχο των αγαπημένων του τραγουδιών η αποτέφρωση του σπουδαίου Έλληνα ηθοποιού

26 Ιανουαρίου, 202312:58 ΠΜ
More videos

Άτομα της οικογένειάς του είπαν το «στερνό αντίο» στον σπουδαίο Έλληνα ηθοποιό με τα τραγούδια που ερμήνευσε ο ίδιος στις ταινίες του

Yπό τον ήχο των αγαπημένων του τραγουδιών πραγματοποιήθηκε στο Αποτεφρωτήριο Ριτσώνας ο τελευταίος αποχαιρετισμός στον Νίκο Ξανθόπουλο , το απόγευμα της Τρίτης. Άτομα της οικογένειάς του είπαν το «στερνό αντίο» στον σπουδαίο Έλληνα ηθοποιό με τα τραγούδια που ερμήνευσε ο ίδιος στις ταινίες του.

Ο κ. Αντώνης Αλακιώτης, πρόεδρος του Αποτεφρωτηρίου Ριτσώνας και της Ελληνικής Κοινωνίας Αποτέφρωσης, εξέφρασε τα συλλυπητήρια της διοίκησης του αποτεφρωτηρίου προς την οικογένεια του εκλιπόντος και ανέφερε: «Ο Νίκος σας ήταν ο Νίκος κάθε λαϊκής οικογένειας. Ο Νίκος των γονιών μας, που τρέχαμε μικροί στους κινηματογράφους μαζί τους για να δούμε τις ταινίες του. Ήταν ο Νίκος που με τα τραγούδια του συνόδευε τα γλέντια των γονιών μας, τα δικά μας και των παιδιών μας. Δεν είναι τυχαίο το όνομα που χαρακτήριζε τον Νίκο Ξανθόπουλο, “το παιδί του λαού”. Μαζί σας σήμερα αποχαιρετά τον Νίκο Ξανθόπουλο όλος ο λαός. Νίκο Ξανθόπουλο, σε ευχαριστούμε για όσα μας πρόσφερες. Οι ευχές όλων μας θα σε ακολουθούν σε αυτό το μεγάλο και άγνωστο ταξίδι. Σε αποχαιρετούμε, όπως νομίζουμε πως θα ήθελες και σου ταίριαζε, με μερικά από τα αθάνατα τραγούδια σου».

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News