Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΝίκος Βερλέκης: «Συνηθίζω να λέω ότι τη γυναίκα τη χωρίζεις, τη μάνα...

Νίκος Βερλέκης: «Συνηθίζω να λέω ότι τη γυναίκα τη χωρίζεις, τη μάνα των παιδιών σου ποτέ»

“Με τη γυναίκα μου πάντα βρίσκαμε έναν τρόπο να μη φτάνουμε ποτέ στα άκρα” δήλωσε ο Νίκος Βερλέκης.

Ο Νίκος Βερλέκης έδωσε συνέντευξη στο 7 Μέρες Tv και στον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα και μίλησε για την γνωριμία που είχε με την Ναταλία Γερμανού όταν ήταν μικρή καθώς και για την προσωπική του ζωή.

Έχετε δηλώσει ότι κάνατε – κατά κάποιον τρόπο – babysitting στη Ναταλία Γερμανού, όταν ήταν μικρή.

Δεν ήταν babysitting. Ερχόταν στο θέατρο με τον πατέρα της, Φρέντυ Γερμανό και, επειδή εγώ έβγαινα πιο αργά στην παράσταση, την έπαιρνα από το χεράκι και την πήγαινα στο Μινιόν, όπου ήθελε να δει διάφορα που άρεσαν στα παιδιά. Ήταν μια πολύ τρυφερή σχέση.

Χαίρεστε για την εξέλιξή της;

Ασφαλώς και χαίρομαι. Την αγαπώ πολύ και την εκτιμώ αφάνταστα και νομίζω ότι αυτό είναι αμοιβαίο.

Τι λείπει από τη ζωή σας σήμερα;

Δεν λείπει τίποτα από τη ζωή μου. Έχω δύο υπέροχες κόρες και μια επίσης υπέροχη σύζυγο. Δεν είμαι από αυτούς που παραπονιούνται. Για ό,τι δεν έχω κάνει ευθύνομαι μόνο εγώ και κανείς άλλος.

Αν έχω κάνει λιγότερα απ’ όσα ενδεχομένως έπρεπε ή νομίζουν οι άλλοι ότι έπρεπε να κάνω, αυτό είναι δική μου ευθύνη και δεν αφορά ανθρώπους του χώρου.

Αυτό που θέλω να πω δηλαδή είναι ότι δεν με εμπόδισε κανείς να κάνω μεγαλύτερη καριέρα από αυτήν που έκανα, ούτε εγώ προσπάθησα. Αν ήθελα κάτι τέτοιο, μπορεί να το είχα πετύχει, μπορεί και όχι.

Με τη σύζυγός σας έχετε δώσει υπόσχεση να μείνετε μαζί για πάντα. Είναι πολύ όμορφο αυτό σε μία κοινωνία που πολλά ζευγάρια επιλέγουν τον χωρισμό…

Συνηθίζω να λέω ότι τη γυναίκα τη χωρίζεις. Τη μάνα των παιδιών σου ποτέ! Με τη γυναίκα μου πάντα βρίσκαμε έναν τρόπο να μη φτάνουμε ποτέ στα άκρα.
Τα πιο σημαντικά