Νίκος Πολυδερόπουλος: «Έχω 3 αδέρφια, την είχαμε βασίλισσα την μητέρα μας γιατί έτσι μας έμαθε ο πατέρας μας»

10 Φεβρουαρίου, 20231:58 ΠΜ
More videos

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος πρωταγωνιστεί σε μια από τις πιο επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές της φετινής σεζόν, το Μαύρο Ρόδο. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη θρησκεία αλλά και στο πως είναι να μεγαλώσεις σε μια πολύτεκνη οικογένεια με τέσσερις γιους.

Αναφορικά με τον ρόλο του ως «Σταυρίνος» στην επιτυχημένη σειρά του MEGA «Μαύρο Ρόδο» ανέφερε ότι είναι ένας ιδιαίτερος ρόλος που κρύβει πράγματα και μυστικά τα οποία θα μάθουμε πολύ σύντομα. Επίσης, σχολίασε το γεγονός ότι το ατύχημά του με την μηχανή πριν από χρόνια και η προσωρινή του ανάγκη για αναπηρικό αμαξίδιο τον βοήθησε πολύ να καταλάβει τον ήρωα που υποδύεται.

Συγκεκριμένα, είπε:

«Με βοήθησε ότι κάποια στιγμή είχα χρειαστεί κι εγώ αναπηρικό καροτσάκι μετά από ένα ατύχημα με μηχανή πριν 13 χρόνια». Μετά το ατύχημα που είχε έγινε πιο προσεκτικός στις επόμενες κινήσεις του και παραδέχεται ότι πια υπάρχει μια δεύτερη σκέψη για το αν πρέπει να κάνει κάτι.

Νίκος Πολυδερόπουλος: «Μου αρέσει να προσεύχομαι»

«Μου αρέσει να προσεύχομαι και όταν είμαι χαλιά και όταν είμαι καλά. Πρέπει να είμαστε ευγνώμονες», σημείωσε .

Για την οικογένεια του ανέφερε: «Έχω 3 αδέλφια. Μεγαλώσαμε με αγάπη και με την αρχή να κρατάμε πάντα το λόγο μας. Την μητέρα μας την είχαμε βασίλισσα γιατί έτσι μας έμαθε ο πατέρας μας. Ο πατέρας μας, μας έμαθε να σεβόμαστε τις γυναίκες και να μην κάνουμε τίποτα που να θίγει τον εαυτό μας».

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος πρωταγωνιστεί φέτος και στην θεατρική παράσταση «Ποντικοπαγίδα».
google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News