Τρίτη, 28 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΝίκος Αναδιώτης: «Έχω πει στα παιδιά μου ότι η εκκλnσία είναι πιο...

Νίκος Αναδιώτης: «Έχω πει στα παιδιά μου ότι η εκκλnσία είναι πιο σnμαντική από το σχολεiο»

«To κομποσκοίνι είναι πάντα στο χέρι μου»

Στη βαθιά του πίστη στον Θεό και τη σχέση του με την εκκλησία, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Αναδιώτης, καλεσμένος στην εκπομπή «Γεια σου».

Για τη σχέση του με την εκκλησία αλλά και πώς τη μεταλαμπαδεύει στα δικά του παιδιά, ο Νίκος Αναδιώτης υπογράμμισε: «To κομποσκοίνι είναι πάντα στο χέρι μου. Πρώτα ο Θεός, αύριο θα πάμε εκκλησία. Πλέον, έχει γίνει συνήθεια και στα παιδιά μου ο συχνός εκκλησιασμός. Δεν είναι κάτι που τα δυσαρεστεί. Είναι κάτι φυσιολογικό. Τους έχω εξηγήσει πως είναι πιο σημαντικό από το σχολείο».
Στο πλατό της εκπομπής «Γεια σου» βρέθηκε καλεσμένος ο Νίκος Αναδιώτης και τοποθετήθηκε για το ζήτημα της τεκνοθεσίας των ομόφυλων ζευγαριών.

Πιο συγκεκριμένα, με αφορμή τις δηλώσεις του Αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου, τόνισε πως «δε συμφωνώ με την τεκνοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών. Δε θα ήθελα να έχω δύο γονείς ίδιου φύλου».
Η παρουσιάστρια Μαρία Μπακοδήμου σχολίασε: «Αν τα παιδιά σου στο σχολείο έχουν έναν συμμαθητή, ο οποίος ανήκει σε οικογένεια που είναι οι γονείς ίδιου φύλου», με τον Νίκο Αναδιώτη να απαντά: «Άλλο αυτό! Σεβόμαστε όλους τους ανθρώπους ανεξαρτήτου ηλικίας, ανεξαρτήτου φύλου, ανεξαρτήτου χρώματος».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Βάζω τον εαυτό μου και σκέφτομαι αν θα μου άρεσε να έχω δυο γονείς που θα ήταν ίδιου φύλου. Δε θα ένιωθα καλά. Επειδή θα είναι πλέον σαν τη μύγα μες στο γάλα, δεν ξέρω πόσο θα μπορεί να το κυκλοφορήσει στην ψυχολογία του».

Τα πιο σημαντικά