Ναταλία Γερμανού: «Η τοποθέτηση της Λατινοπούλου θα είχε νόημα, αν ήταν ο μικροβιολόγος της Μπάρκα»

19 Ιουνίου, 2022 4:46 ΜΜ
More videos

“Η Δανάη Μπάρκα ποτέ δε βγήκε να πει δείτε με, είμαι ένα πρότυπο””, δήλωσε η Ναταλία Γερμανού.

“Δεν ήταν απαραίτητα δυσάρεστο αυτό που συνέβη. Είναι ένα θέμα που για μία ακόμη φορά ξεσήκωσε αντιδράσεις, συζητήσεις, διχασμό, προβληματισμό, έναν αναβρασμό και στα social media και στην κοινή γνώμη. Όλα αυτά τα θέματα που μας κάνουν να συζητάμε και να διαφωνούμε. Αρκεί να διαφωνούμε υγιώς. Να μη διαφωνούμε με τοξικότητα και να μην κάνουμε bullying. Πανηγυρίζουμε για τον αγώνα κατά της πολιτικής ορθότητας; Είμαστε εναντίον της πολιτικής ορθότητας; Εγώ θέλω να πω κάτι άλλο. Δεν είναι η πρώτη φορά που η κα. Λατινοπούλου τοποθετείται -θα το πω κομψά- αιχμηρά, σε θέματα που αφορούν την κοινή γνώμη” , ανέφερε η γνωστή παρουσιάστρια και στη συνέχεια πρόσθεσε:

“Όλο αυτό θα είχε κάποιο νόημα να το συζητάμε αν η Δανάη είχε βγει και είχε πει, “δείτε με, εγώ είμαι ένα πρότυπο. Γίνετε όλες σαν και μένα”. Η Δανάη ποτέ δεν είπε κάτι τέτοιο. Η Δανάη είπε αυτή είμαι εγώ, εσείς αν δε θέλετε να είστε έτσι, ό,τι θέλετε να είστε. Το δεύτερο είναι πως θα είχε νόημα η τοποθέτησή της κυρίας Λατινοπούλου, αν ήταν ο μικροβιολόγος που παρακολουθούσε την κυρία Μπάρκα. Είχε γνώση των εξετάσεων και ανησυχούσε για τον κίνδυνο που βρίσκεται η ζωή της. Ας αφήσουμε τον παθολόγο, τον μικροβιολόγο της Δανάης να ανησυχήσει για την υγεία της. Ή τη μαμά της, ή την ίδια. Δεν θα ανησυχήσει ένας άνθρωπος ξένος”.

”Δεν έχει καμία οργανική θέση στη Νέα Δημοκρατία”

Στην εκπομπή μίλησε και ο διευθυντής του γραφείου τύπου της ΝΔ, Νίκος Ρωμανός, σχολιάζοντας τις αναρτήσεις τις Αφροδίτης Λατινοπούλου, αλλά και το γεγονός ότι δεν θα είναι υποψήφια με το κόμμα:

“Η ανακοίνωση δεν λέει κάτι καινούργιο. Επαναλαμβάνει κάτι που ίσχυε και το προηγούμενο διάστημα. Δεν έχει καμία οργανική θέση ούτε σε κεντρικό ούτε σε τοπικό επίπεδο από τις προγούμενες εκλογές. Αυτό κρίθηκε ότι πρέπει να επικοινωνηθεί και το νέο στοιχείο είναι ότι δεν θα είναι εκ νέου υποψηφία στις νέες εκλογές. Εμείς οι πολιτικοί και όσοι ασχολούνται ή τους ενδιάφερει, καλό είναι να μιλάμε με πράξεις. Επειδή θα με ρωτήσετε τι είναι αυτό που μας οδήγησε σε αυτό το ξεκαθάρισμα, είναι ότι είναι στον αντίποδα των πολιτικών που έχει υλοποιήσει αυτή η κυβέρνηση. Οι πολιτικές μας έχουν ενισχύσει την ισότητα, τον πόλεμο κατά της κακοποίησης, της ενδοοικογενειακής βίας, της κατάχρησης εξουσίας. Ζούμε σε δημοκρατία, είναι δικαίωμα του καθενός να πολιτεύεται με όποιον θέλει”.

Αναφορικά με το εάν η Αφροδίτη Λατινοπούλου προσπάθησε να επικοινωνήσει με το κόμμα, ο Νίκος Ρωμανός απάντησε: “Δεν έχει γίνει απόπειρα επικοινωνίας, γιατί δεν έγινε κάτι καινούριο, απλά ξεκαθαρίστηκε ότι δεν έχει κάποιον ρόλο από τις προηγούμενες εκλογές και μετά”.