Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2024
celebritiesΝαταλία Γερμανού για Φωκά Ευαγγελινό: «Στεναχωρήθηκε, η Μαρίνα Σάττι είχε ισχυρή άποψη...

Ναταλία Γερμανού για Φωκά Ευαγγελινό: «Στεναχωρήθηκε, η Μαρίνα Σάττι είχε ισχυρή άποψη και δεν παρουσιάστηκε η πρότασή του»

Η Ναταλία Γερμανού συνάντησε από κοντά τον Φωκά Ευαγγελινό και δεν θα μπορούσε να μην τον ρωτήσει για τη φετινή Eurovision και την 11η θέση που πήρε η Μαρίνα Σάττι.

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε μέσα από το «Καλύτερα δεν Γίνεται» πως η πρόταση που είχε ο ίδιος για την εμφάνιση της ελληνικής συμμετοχής δεν παρουσιάστηκε με τον τρόπο που ήθελε ο ίδιος, καθώς η τραγουδίστρια, ως μια ολοκληρωμένη καλλιτέχνιδα είχε τη δική της άποψη.

«Είδα τον Φωκά Ευαγγελινό την προηγούμενη Τρίτη και τον ρώτησα και ήταν στενοχωρημένος δεν θα το κρύψω, αλλά είναι ένας αξιοπρεπής άνθρωπος και δεν κουτσομπολεύει παρασκηνιακά. Μου είπε πως όντως στενοχωρήθηκε και με τη θέση που πήραμε και με τα σχόλια που ακούστηκαν. Περιορίστηκε να μου πει ότι η Μαρίνα επειδή είναι ολοκληρωμένη παραγωγός, καλλιτέχνιδα, τραγουδοποιός και χορεύει, όντως είχε πολύ ισχυρή άποψη η ίδια για το πως ήθελε να παρουσιαστεί το act του «Ζάρι» στη σκηνή. Δεν είχε πολλή ανάμειξη ο Φωκάς στο τελικό αποτέλεσμα.

Δείτε το βίντεο:Μου ξεκαθάρισε ότι όλα είναι μία χαρά και ότι τη θαυμάζει πάρα πολύ, αλλά από την αρχή είχε τα δικά της ζητούμενα και το πως ήθελε να παρουσιαστούν στη σκηνή. Έμεινε σταθερή. Ο Φωκάς είχε άλλη ιδέα και πρόταση που δεν παρουσιάστηκε τελικά» εξήγησε η Ναταλία Γερμανού.


Τα πιο σημαντικά