Σάββατο, 13 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΝαύπλιο: Έκλεισε το Facebook η δασκάλα που «σκανδάλισε» στην παρέλαση

Ναύπλιο: Έκλεισε το Facebook η δασκάλα που «σκανδάλισε» στην παρέλαση

Η εντυπωσιακή εκπαιδευτικός, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, χαίρει απόλυτης στήριξης και εκτίμησης της διεύθυνσης του σχολείου όπου εργάζεται, εξέφρασε στους συναδέλφους της τον έντονο προβληματισμό της για όσα συνέβησαν, κάνοντας λόγο για άδικη επίθεση προς το πρόσωπο της

Μετά το σάλο που προκλήθηκε με την εμφάνιση της στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στο Ναύπλιο, η δασκάλα του 4ου Δημοτικού Σχολείου, Ιφιγένεια Γουγουτσά αποφάσισε να κλείσει τον λογαριασμό της στο facebook έχοντας δυσανασχετήσει από το βομβαρδισμό μηνυμάτων και σχολίων που δεχόταν από άλλους χρήστες.

Η εντυπωσιακή εκπαιδευτικός, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, χαίρει απόλυτης στήριξης και εκτίμησης της διεύθυνσης του σχολείου όπου εργάζεται, εξέφρασε στους συναδέλφους της τον έντονο προβληματισμό της για όσα συνέβησαν, κάνοντας λόγο για άδικη επίθεση προς το πρόσωπο της.

7e252391b3226dc2aa115f6e8874073e

Θυμίζουμε ότι η όμορφη δασκάλα είχε δηλώσει στο protothema ότι η συμμετοχή σε μια εθνική παρέλαση γεμίζει με υπερηφάνεια τους μαθητές που παρελαύνουν αλλά και τους δασκάλους που τους συνοδεύουν υπογραμμίζοντας πως, «Ζούμε σε μια εποχή που το φαίνεσθαι επικρατεί έναντι του είναι» και ότι «Σε μια κοινωνία που τα μέλη της είναι πιο εύκολο να κρίνουν βάσει της εικόνας παρά του χαρακτήρα. Άλλωστε σε όλους μας είναι γνωστή η λαϊκή ρήση που λέει ότι “τα ράσα δεν κάνουν τον παπά”», είχε πει χαρακτηριστικά.

Μάλιστα την εκπαιδευτικό υπερασπίστηκαν με σχόλια τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και γνωστά πρόσωπα από το χώρο της μόδας, όπως ο σχεδιαστής Γιάννης Τσεκλένης, που με ανάρτηση στη σελίδα του στο facebook, αναφέρει ότι η δασκάλα ήταν ευπρεπώς ντυμένη για την περίσταση και πως κακώς δέχτηκε κριτική.

Συγκεκριμένα ο κ. Τσεκλένης γράφει:

«Έγραψα κάπου με γνώση, αν μου επιτρέπεται …(τρίτο πρόσωπο ενικού) για την δασκάλα, ότι την βρήκα σωστά ντυμένη …το μήκος του φορέματος είναι μακρύτερο κατά 20 πόντους από τα μίνι των μαθητριών γυμνασίων και λυκείων. Η μπορντούρα με Lyrex δεν το καθιστά βραδυνό. Όλες οι παραδοσιακές ενδυμασίες με χρυσοκλωστές είναι κεντημένες. Ελληνοφέρνει αρκετά, τόσο που αν ήταν μακρύτερο θα μπορούσε να είναι Design Zeus+Dione οπότε θα είχε βγει εδώ αντί για εμένα να το υπερασπιστεί η αγαπητή μου φίλη Μαρέβα».

[thema]

Τα πιο σημαντικά