Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024
Ελλάδα«Να το δείτε με τα μάτια σας»: Όλο το ίντερνετ μιλά για...

«Να το δείτε με τα μάτια σας»: Όλο το ίντερνετ μιλά για το γράμμα του 13χρονου Γιώργου στη Σακελλαροπούλου

Γράμμα στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου έστειλε πριν λίγες μέρες ένας 13χρονος μαθητής από την Σητεία της Κρήτης, με το οποίο την προσκαλεί να επισκεφθεί τον τόπο του και να εμψυχώσει τους συμπολίτες του μετά τις πρόσφατες καταστροφικές πλημμύρες.

Το γράμμα σύμφωνα με πληροφορίες, παρελήφθη από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας και δεν αποκλείεται να επισκεφθεί την πόλη και να γνωρίσει από κοντά τον 13χρονο Γιώργο.

Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα Cretalive ο 13χρονος μαθητής Γιώργος Σταυρακάκης, τη νύχτα των τρομακτικών βροχοπτώσεων ήταν στο δωμάτιο του και έγραφε μέσα από την καρδιά του στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Και το έκανε δίχως να αποκαλύψει το παραμικρό στους γονείς του. Το πρωί πια, πριν πάει στο σχολείο, παρακάλεσε τη μητέρα του, Μαρία Σπανουδάκη, να ταχυδρομήσει το γράμμα του. Εξεπλάγη αλλά δεν του χάλασε χατίρι.

139 1143x1536 1

Σητεία: Ο 13χρονος Γιώργος περιμένει με λουλούδια και ξεροτήγανα την Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το γράμμα παρελήφθη από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας και δεν αποκλείεται να επισκεφθεί την πόλη και να γνωρίσει από κοντά τον 13χρονο Γιώργο, ο οποίος ανυπομονεί να την συναντήσει και να την υποδεχθεί.

Άλλωστε, όπως είχε γράψει στην επιστολή του «πιστεύω πως μόνο η δικιά σας επίσκεψη θα δώσει στους πολίτες της πόλης το θάρρος να συνεχίσουν να δουλεύουν χωρίς φόβο, επίσης η επίσκεψή σας θα τους δώσει κουράγιο και θα τους κάνει να νιώσουν στοργή από την πλευρά σας και τέλος η επίσκεψή σας θα κάνει τους συμπολίτες μου να συνεργαστούν και να δουλέψουν όλοι μαζί για τον καθαρισμό της πόλης».

140 1152x1536 1

Ο Γιώργος Σταυρακάκης

Και φυσικά, όλα τα …λεφτά ήταν ο επίλογος αυτού του γράμματος που σίγουρα θα έκανε ακόμα και την Πρόεδρο να χαμογελάσει.

«Θα ήθελα να επιστήσετε την προσοχή σας στο γράμμα μου και να δώσετε έμφαση σε αυτά που γράφω». Όπως μαθαίνουμε, ο Γιώργος ήδη παρήγγειλε στις χρυσοχέρες γιαγιάδες του Σητειακά ξεροτήγανα για την Πρόεδρο, ενώ ως τζέντλεμαν θα της προσφέρει, όπως λέει, και μία αγκαλιά λουλούδια.

Τα πιο σημαντικά