Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024
Ελλάδα«Να μη μειωθεί ούτε μια μέρα η ποινή του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου»: Ξεσπά...

«Να μη μειωθεί ούτε μια μέρα η ποινή του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου»: Ξεσπά ο πατέρας της Καρολάιν

Πριν λίγες ημέρες εκδόθηκε η απόφαση του μονομελούς πρωτοδικείου Αθηνών, με την οποία απορρίφθηκε η αγωγή των γονέων του γυναικοκτόνου για την ανάθεση σε αυτούς της αποκλειστικής γονικής μέριμνας της μικρής Λυδίας. Οι γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου απέτυχαν στην προσπάθειά τους να πάρουν την επιμέλεια της εγγονής τους, Λυδίας, η οποία ζει, πλέον, στις Φιλιππίνες.

80 6 767x430 1

Αυτό σημαίνει ότι οι γονείς του γυναικοκτόνου θα μπορούν να βλέπουν τη μικρή Λυδία μέσω Skype ή άλλων ηλεκτρονικών μέσων για μία ώρα την εβδομάδα.

«Να μη μειωθεί ούτε μία μέρα η ποινή του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου»

79 6 600x400 1

Στις 28 Μαρτίου αναμένεται να δικαστεί η έφεση που άσκησε ο γυναικοκτόνος από το Μεικτό Ορκωτού Εφετείου της Αθήνας.

Ο πατέρας της Καρολάιν, που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα και αναφέρθηκε στην επικοινωνία της μικρής Λυδίας με τους γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, αλλά και στην έφεση της απόφασης, καθώς και στο ενδεχόμενο μείωσης της ποινής του γυναικοκτόνου.

Η αναστάτωση στην επικοινωνία της Λυδίας με τους γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εκπομπή «Πρωινό» στον ΑΝΤ1, προκλήθηκε κάποια αναστάτωση, καθώς οι γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου προσπαθούσαν να επικοινωνήσουν με τη μικρή Λυδία, χωρίς να τα καταφέρνουν. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, θα προχωρούσαν σε καταγγελία, καθώς είχαν επικοινωνήσει ήδη και με τον δικηγόρο τους. Αλλά το απόγευμα της Δευτέρας επικοινώνησαν με τη μικρή Λυδία και η καταγγελία δεν προχώρησε.

«Μπορεί να προκλήθηκε κάποια αναστάτωση στις προγραμματισμένες βιντεοκλήσεις μεταξύ της Λυδίας και των παππούδων, από την άλλη πλευρά, όμως, αυτές τις μέρες, η οικογένειά της κάνει διακοπές σε μια παραθαλάσσια πόλη, περίπου 100 χιλιόμετρα από τη Μανίλα, που η Σουζάνα έχει εκεί έναν χώρο. Όμως, η Σουζάνα μίλησε με τους παππούδες, βρήκαν μια βολική στιγμή, πραγματοποίησαν μια βιντεοκλήση μέσω Skype και μίλησαν με τη Λυδία» είπε στον ΑΝΤ1 ο πατέρας της Καρολάιν Κράουτς.

Η έκκληση του πατέρα της Καρολάιν για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

Μάλιστα, ο πατέρας της Καρολάιν ζήτησε:

«Να μην μειωθεί ούτε μία μέρα η ποινή του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου. Ο δολοφόνος της όμορφης κόρης μου θα επιχειρήσει να μειώσει την ήδη επιεική του ποινή. Φαντάζομαι ότι οι περισσότερες γυναίκες στην Ελλάδα θα αντιδράσουν, αν του μειωθεί η ποινή έστω και μια μέρα».

Όλα όσα είπε ο Ντέιβιντ Κράουτς, πατέρας Καρολάιν για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο:
Τα πιο σημαντικά