Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαMύκονος: Άνοιξαν 300 σαμπάνιες και πλήρωσαν 60.000 ευρώ

Mύκονος: Άνοιξαν 300 σαμπάνιες και πλήρωσαν 60.000 ευρώ

Οι δυο επιχειρηματίες από την Αμερική κέρασαν όλο το Solymar Moët – Αρνήθηκαν μια 6λιτρη φιάλη που τους πρόσφερε το εστιατόριο και ζήτησαν να μπει και αυτή στο λογαριασμό – Άφησαν και έξι χιλιάδες πουρμπουάρ στο προσωπικό

Μερικές φορές η απατηλή λάμψη της ανθρώπινης ματαιοδοξίας που βρίσκει την καλύτερη ίσως έκφανση της στο νησί της Μυκόνου, ενδέχεται να είναι και καλή. Γιατί πως αλλιώς μπορεί κάποιος να εξηγήσει το σκηνικό που έζησαν οι θαμώνες και το προσωπικό του Solymar στο Καλό Λιβάδι πριν από λίγες μέρες;

mykonos2

Τότε που πέρασαν την είσοδο του εστιατορίου δυο άνδρες που έκαναν μέσα σε δυο ώρες λογαριασμό ύψους 60.000 ευρώ! Οι δυο φίλοι, επιχειρηματίες από την Αμερική παρήγγειλαν σαμπάνια και δεν άργησαν να κάνουν αυτό που δεν περίμενε κανείς. Ζήτησαν δεύτερο μπουκάλι και αμέσως μετά συνέχισαν να παραγγέλνουν φιάλες Moet & Chanton τις οποίες έστελναν στις παρέες που είχαν γεμίσει το μαγαζί.

mykonos4

Ζήτησαν μάλιστα μόλις τελειώνει μια φιάλη να πηγαίνει άλλη σε όλα τα τραπέζια, με τον λογαριασμό να ανεβαίνει συνέχεια. Όταν πέρασαν τις διακόσιες σαμπάνιες, εις εκ των ιδιοκτητών του γνωστού εστιατορίου, τους έστειλε μια 6λιτρη φιάλη κερασμένη από τον ίδιο.

Οι δυο επιχειρηματίες τον ευχαρίστησαν αλλά επέμεναν να χρεωθεί και αυτή στο λογαριασμό τους, όπερ και εγένετο, ενώ δεν προλάβαιναν να σηκώνουν τα ποτήρια τους.

mykonos3

Τελικά όταν ζήτησαν λογαριασμό το κοντέρ είχε γράψει τριακόσιες σαμπάνιες σε δυο ώρες και η τιμή τους ανερχόταν στα πενήντα τέσσερις χιλιάδες ευρώ.

Πλήρωσαν, άφησαν και έξι χιλιάδες πουρμπουάρ στο προσωπικό και αποχώρησαν χαλαρά, σαν να μην είχε γίνει τίποτε, για ένα μεσημέρι που ακόμη το συζητάνε.

Τα πιο σημαντικά