Μπογδάνος: «Η Δανάη Μπάρκα δεν αποτελεί πρότυπο υγείας. Απλή λογική»

17 Ιουνίου, 2022 12:49 ΜΜ
More videos

Σάλος έχει προκληθεί τα τελευταία 24ωρα στα social media, μετά από ανάρτηση της πολιτεύτριας της ΝΔ Αφροδίτης Λατινοπούλου όπου σχολίαζε το σώμα και τα κιλά της παρουσιάστριας Δανάης Μπάρκα, με αποτέλεσμα τη διαγραφή της από το κόμμα.

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου έβαλε αυτή τη φορά στο στόχαστρο την παρουσιάστρια της εκπομπής “Πάμε Δανάη”, αποκαλώντας την “λάθος πρότυπο”. Αναδημοσίευσε ένα άρθρο που αναφερόταν σε εμφάνιση της Δανάης Μπάρκα στην παραλία και σχολίασε ότι δεν θα πρέπει να προβάλλονται άτομα με παχυσαρκία.

Ο Μπογδάνος στηρίζει τη Λατινοπούλου

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ένα ακόμα πρόσωπο που έχει διαγραφεί στο παρελθόν από τη ΝΔ μετά από προκλητική ομιλία του στη Βουλή, φαίνεται να διαφωνεί με το σύνολο των πολιτών, και στηρίζει ανοιχτά την Αφροδίτη Λατινοπούλου, τονίζοντας σε σχετική ανάρτησή του, πως “η Δανάη Μπάρκα δεν αποτελεί πρότυπο υγείας”.

Μάλιστα, μέσα από την ανάρτησή του “καρφώνει” και τη ΝΔ για τη διαγραφή της νεαρής πολιτεύτριας.

Συγκεκριμένα γράφει:

Όσο όμορφη κι αν είναι η Δανάη Μπάρκα, όπως κι ένα ανορεξικό μοντέλο, δεν αποτελεί πρότυπο υγείας. Απλή λογική. Δυστυχώς, η ΝΔ της πολιτικής ορθότητας και του δικαιωματισμού δεν νοιάζεται πια για τη λογική. Μόνο διαγράφει όποιον ενοχλεί τους “προοδευτικούς”. Με τη #Λατινοπουλου

Αλλά και ο Θάνος Τζήμερος συμφωνεί με την Αφροδίτη Λατινοπούλου και την αποθεώνει σε ανάρτησή του.

“Η έννοια του ωραίου είναι υποκειμενική. Η έννοια του υγιούς δεν είναι. Εγώ πήρα, στα 10 χρόνια πολιτικής ακινησίας, 10 κιλά. Η γυναίκα μου μπορεί να τα θεωρεί sexy. Ο γιατρός δεν τα θεωρεί. Όποιος δεν καταλαβαίνει τα στοιχειώδη έχει διαγραφεί από μέλος της λογικής. #Λατινοπούλου”, γράφει στο twitter.