Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΜπέσσυ Αργυράκη: Συγκινημένη για τον θάνατο της αδερφής της – «Τη θυμάμαι...

Μπέσσυ Αργυράκη: Συγκινημένη για τον θάνατο της αδερφής της – «Τη θυμάμαι σαν να ήταν άγγελος»

Μια ιδιαίτερα αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Μπέσσυ Αργυράκη στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα». Η αγαπημένη τραγουδίστρια, η οποία κατεβαίνει υποψήφια με τον Νίκο Χαρδαλιά, μίλησε για την κόρη της Εβελίνα Νικόλιζα αλλά και τον χαμό της αδερφής της.

«Άλλαξα ρότα πλέον για την Εβελίνα. Την αφήνεις να αποφασίζει η ίδια. Είναι εγωιστικό να περιμένω ένα εγγονάκι για να ολοκληρωθώ ως άνθρωπος», είπε Μπέσσυ Αργυράκη για την κόρη της και την επιθυμία της να γίνει γιαγιά.

«Μου λείπουν οι συμβουλές και η αλήθεια από τον Ρόμπερτ Ουίλιαμς» συμπλήρωσε η τραγουδίστρια.
Ιδιαίτερα συγκινημένη ήταν όταν αναφέρθηκε στον χαμό της αδερφής της: «Η αδερφή μου ήταν πολύ αγαπημένη, «έφυγε» πολύ νέα, 42 χρονών. Εκτός από την αδερφή μου, μέσα σε 6 χρόνια έχασα τους γονείς μου και είναι πολύ θλιβερό να χάνεις όλη την οικογένειά σου σε μικρό χρονικό διάστημα. Την θυμάμαι σαν να ήταν άγγελος, γιατί ήταν άγγελος. Όταν έκλεισα τα 60 μου έκανα μια μεγάλη γιορτή, γιατί ξεπέρασα το όριο που έζησαν και ο πατέρας μου και η μάνα μου και η αδερφή μου. Εύχομαι ο Θεός να μου δίνει χρόνια για να τους θυμάμαι και να τους έχω πάντα στο μυαλό μου ζωντανούς».

«Θα ήταν παράλογο να πω ότι δεν έζησα όλα αυτά που ήθελα να ζήσω. Είμαι 66 χρονών και έχω όνειρα 30άρας», κατέληξε η Μπέσσυ Αργυράκη.

Τα πιο σημαντικά