Μπαλάσκας για Γλυκά Νερά: «Βλάκας ο πιλότος, θα έτρωγε λιγότερα»

18 Ιουνίου, 2021 12:51 ΜΜ
More videos

Ο συνδικαλιστής της ΕΛΑΣ σήμερα βγήκε και χαρακτήρισε βλάκα τον πιλότο επειδή αν είχε πάρει τηλέφωνο την ΕΛΑΣ μετά τη δολοφονία θα έτρωγε λιγότερα  

Σήμερα, ο Σταύρος Μπαλάσκας θέλησε να εξηγήσει το νομικό πλαίσιο για την ενδοοικογενειακή βία, λέγοντας στην ουσία ότι αν μετά τη γυναικοκτονία κάποιος φερθεί ψύχραιμα, με 5-6 χρονάκια το πολύ στη φυλακή, θα έχει ξεμπερδέψει!

Όμως ας πάρουμε τα πράγματα από τη σειρά γιατί και στο στυγερό έγκλημα στα Γλυκά Νερά που αποδείχθηκε πως τελικά ήταν γυναικοκτονία, ο έκπτωτος συνδικαλιστής της ΕΛΑΣ Σταύρος Μπαλάσκας απέδειξε ότι η αγάπη του για προβολή, δεν θα έπρεπε να υπερτερεί της νηφαλιότητας που οφείλουν να έχουν άνθρωποι που ερευνούν σοβαρές υποθέσεις και εγκλήματα.

Το είχε αποδείξει ξανά και στο παρελθόν, όταν κάγχαζε στο ενδεχόμενο να διαφύγουν της ΕΛΑΣ οι καταδικασμένοι χρυσαυγίτες και τελικά οκτώ μήνες μετά, παραμένει άφαντος ο υπαρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης, Χρήσος Παππάς.

«Άτυχος» που τον «χτυπάνε» στο Ίντερνετ ο πιλότος

Στην υπόθεση γυναικοκτονίας των Γλυκών Νερών όμως, δεν έπεσε απλώς έξω λόγω λανθασμένων εκτιμήσεων. Ο ίδιος ξεχνώντας την ιδιότητά του, επέλεγε να βγαίνει στα κανάλια, -στα οποία όπως έχει δείξει με την πορεία του ότι τρέφει μεγάλη εκτίμηση- και ξέπλενε τον γυναικοκτόνο, χαρακτηρίζοντάς τον «άτυχο». Μάλιστα είχε επιτεθεί στους χρήστες των social media που εξέφραζαν καχυποψίες απέναντι για τον 33χρονο πιλότο.

«Έχει γίνει ένα ωραίο θεατράκι στο Ίντερνετ για να χτυπάνε τον άτυχο πιλότο για να πουλάνε και να λένε ανοησίες μεταξύ τους».

Ακολουθήστε μας στο facebook: