Μουζουράκης: «Είμαι 41 ετών, έχω περάσει πολύ ωραία και δεν θέλω ευθύνες με παιδιά»

19 Απριλίου, 202112:03 ΜΜ
More videos

Στο “Καλύτερα Δεν Γίνεται” παραχώρησε συνέντευξη ο Πάνος Μουζουράκης και μίλησε για το ενδεχόμενο να κάνει οικογένεια κι αν τον ενδιαφέρει.

“Μπορεί να έχει το ματαιόδοξο να αφήσεις κάτι πίσω, αλλά από την στιγμή που δεν έχω παιδιά, ας μείνουν τα τραγούδια μου πίσω και να μην ξεχαστώ. Τώρα για οικογένεια σκέφτομαι ότι είμαι 41 στα 42 κι έχω περάσει πάρα πολύ ωραία και δεν θέλω παραπάνω ευθύνες”, αναφέρει το zappit.

“Επίσης έχω μια θεωρία ότι για να κλείσεις εδώ πάνω τον κύκλο σου, πρέπει να έχεις κλείσει όλες τις δουλειές σου εδώ πίσω. Αν έχεις παιδιά, πρέπει να τα περιμένεις. Ο πατέρας μου, ο οποίος δεν γνώρισε ποτέ την μητέρα του και την έχασε στη γέννα, η τελευταία λέξη που είπε ήταν μαμά. Φαντάστηκα εκείνη την στιγμή ότι πραγματικά την είδε κι ήρθε να τον πάρει”.

Αναφερόμενος στην ομάδα του στο φετινό The Voice, τόνισε: “Προσπαθώ όμως να βοηθήσω τα παιδιά που είχα φέτος στην ομάδα μου. Έχουμε φτιάξει μια πλατφόρμα όπου συγκεντρώνουμε χρήματα από τον κόσμο για να πραγματοποιήσουμε το όνειρο αυτών των παιδιών να ξενικήσουν με ένα δικό τους τραγούδι”.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News