«Μόνο οι εγκληματίες κρύβουν το πρόσωπό τους» – Ο Τριανταφυλλόπουλος αποκάλυψε πως ήρθε σε επαφή με την Γεωργία

22 Ιανουαρίου, 2022 4:30 ΜΜ
More videos

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δε γίνεται» στον τηλεοπτικό σταθμό «Αlpha» ήταν το μεσημέρι του Σαββάτου ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος.

Ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε αρχικά στην υπόθεση της Γεωργίας Μπίκα η οποία συγκλόνισε το πανελλήνιο και στις αποκαλύψεις της «Ζούγκλας». Στη συνέχεια η συζήτηση επικεντρώθηκε και στην υπόθεση της 24χρονης γιατρού Σεμίνας Ψυχογιοπούλου η οποία κατήγγειλε στον δημοσιογράφο γνωστό κλινικάρχη για απόπειρα βιασμού. Μάλιστα στο στούντιο παραβρέθηκε η ίδια προκειμένου να μιλήσει για την περιπέτειά της.

«Μόνο οι εγκληματίες κρύβουν το πρόσωπό τους»

«H Γεωργία είναι ένα κυνηγημένο πλάσμα», ανέφερε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος. «Πριν καθίσουμε να κάνουμε τη συνέντευξη συζητήσαμε διάφορα και απομακρύναμε τον κόσμο. Μου είπε πως δεν θέλω να βγω και δεν μου είναι ευχάριστο. Είπα στη Γεωργια ότι μόνο οι εγκληματίες κρύβουν το πρόσωπό τους»,πρόσθεσε.

Στη συνέχεια ο δημοσιογράφος τόνισε μεταξύ άλλων: «Μητσοτάκης και Τσίπρας δεν βγήκαν να στηρίξουν αυτό το πλάσμα. Περίμενα οι πολιτικοί να βγουν να στηρίξουν την Γεωργία».

Ερωτηθείς από τη Ναταλία Γερμανού για το τι ήταν το πρώτο πράγμα που έκανε η Γεωργία όταν τελείωσε η συνέντευξη είπε: «Μόλις τελειώσαμε τη συνέντευξη και έκλεισαν οι κάμερες, η Γεωργία με πηρέ αγκαλιά και ανακουφίστηκα, διότι διερωτήθηκα… μπορεί να αγκαλιάσει ένα αρσενικό μετά από αυτά που πέρασε;»

«Το παιδί ήταν αναίσθητο γι’ αυτό δεν κατάλαβε τίποτε από όλα αυτά που συνέβησαν πάνω στο σώμα της. Σαν ένα χειρουργείο με μέθη», πρόσθεσε

Ο δημοσιογράφος έδωσε και μια απάντηση σε όλους αυτούς οι οποίοι διερωτούνται τον τελευταίο καιρό για ποιο λόγο η Γεωργία μίλησε σε εκείνον. Όπως είπε:

«Επειδή είμαι πολιτικά άστεγος. Ο δημοσιογράφος υπηρετεί τον πολίτη, αυτός είναι ο εντολέας του. Επειδή δεν θα παίρνατε μια τέτοια συνέντευξη κι αν παίρνατε δεν θα τα βγάζατε όλα».

Στη συνέχεια της εκπομπής στο στούντιο μπήκε η Σεμίνα Ψυχογιοπούλου η γιατρός η οποία κατήγγειλε τον ιδιοκτήτη της κλινικής Σινούρη για απόπειρα βιασμού:

Για το θέμα αυτό ο δημοσιογράφος ανέφερε: «Έβγαλα το θέμα αυτό με τη Σεμίνα, ασχολήθηκε κανείς ; Έμαθα ότι στην κλινική του νοσηλεύονται παιδιά υψηλά ισταμένων. Και γίνεται το δικαστήριο και δεν κάλεσαν το θύμα για να βγει ο άλλος… λάδι. Όρισαν την αυτόφωρη διαδικασία χωρίς να καλέσουν το θύμα. Το πληροφορήθηκε ο δικηγόρος και τρέξαμε τελευταία στιγμή».

Από την πλευρά της η Σεμίνα Ψυχογιοπούλου αναφέρθηκε στην υπόθεση τονίζοντας πως: «Με αφορμή τη συνέντευξη στον Μάκη μαζεύτηκαν κι άλλες κοπέλες και προσωπικό που μου συμπαραστάθηκαν, επικοινώνησαν μαζί μου εκφράζοντας τη συμπαράσταση και μου είπαν ότι επίσης έχουν παράπονα από την κλινική και είπαν και για την άθλια διαχείριση των ασθενών. Αυτή τη στιγμή έχω παραιτηθεί και δεν εργάζομαι στη συγκεκριμένη κλινική. Στο αστυνομικό τμήμα δύο δικηγόροι του κλινικάρχη προσπάθησαν να με πείσουν για εξωδικαστικό συμβιβασμό, προφανώς χρηματικό. Όσο περνούσε ο καιρός άκουσα πολλά για τον κλινικάρχη. Να στριμώχνει νοσηλεύτρια σε θάλαμο και να της πιάνει το στήθος. Μια κοπέλα πήρε φαρμακευτική αγωγή για να το διαχειριστεί και τελικά παραιτήθηκε».

Ερωτηθείσα από τη Ναταλία Γερμανού για την υπόθεση της Γεωργίας και τι θα της έλεγε εάν την έβλεπε απάντησε: «Η Γεωργία είναι παράδειγμα και για μένα. Δεν είχε τους γονείς της, δεν είχε κανέναν. Εγώ είχα τους γονείς μου. Δεν συγκρίνεται η περίπτωσή της με τη δικιά μου».

«Είναι πολύ ταπεινωτικό για μια γυναίκα, να έχει σπουδάσει να γίνει ιατρός και να υποστεί κάτι τέτοιο όπως η Σεμίνα. Ήρθαν διάφορες κοπέλες που εργάζονται εκεί να με βρουν. Τους ανθρώπους αυτούς δεν τους προστατεύεις αλλιώς δεν κόβεται αυτό το σπορ. Ρίχνουν χαπάκια στις γυναίκες… Επίσης πόσο ξεφτιλισμένος είναι ένας άνθρωπος για να χρησιμοποιεί την εξουσία στον χώρο εργασίας προκειμένου να κάνει έρωτα ;Γινόντουσαν διάφορα εκεί μέσα. Τους έδιναν μεγαλύτερες ποσότητες φαρμάκων στους ασθενείς», συμπλήρωσε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος.

Τέλος αναφορικά με το γεγονός ότι έριξαν το Twitter του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου ο ίδιος τόνισε στη Ναταλία Γερμανού: «Aυτή η ενέργεια δείχνει τον πανικό τους. Το έκαναν στον Τραμπ γιατί πήγε να κάψει το Καπιτόλιο. Εγώ ποιον πήγα να κάψω άραγε ;».

Ο Τριανταφυλλόπουλος αποκάλυψε πως ήρθε σε επαφή με την Γεωργία: Η γνωριμία από την πτώση του Γιάκοβλεφ

Την απάντηση την έδωσε ο ίδιος ο δημοσιογράφος, ο οποίος το μεσημέρι του Σαββάτου, φιλοξενήθηκε από τη Ναταλία Γερμανού στην εκπομπή του Alpha «Καλύτερα δεν γίνεται» και πραγματικά είναι απίθανη.

Και αυτό γιατί γύρισε το χρόνο πίσω στο 1997 και συγκεκριμένα στον Δεκέμβριο εκείνου του χρόνου, την ημέρα που έγινε το αεροπορικό δυστύχημα με το Γιάκοβλεφ.

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος ήταν από τους δημοσιογράφους που ερεύνησαν το αεροπορικό δυστύχημα και την ώρα που ανέβαινε στο βουνό συνάντησε έναν άνδρα, ο οποίος τον σταμάτησε καθώς τον είχε αναγνωρίσει.

Του ζήτησε ένα τηλέφωνο επικοινωνίας γιατί όπως του είπε είχε έναν δικό του άνθρωπο μέσα στο αεροπλάνο.

Ο συγκεκριμένος άνδρας λοιπόν είναι συγγενής-φίλος (σ.σ έτσι είπε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος) της Γεωργίας Μπίκας και έτσι ήρθε σε επαφή με τον γνωστό δημοσιογράφο.
Αντάλλαξαν κάποια μηνύματα και αμέσως μετά, αναχώρησε για την Θεσσαλονίκη για την επίμαχη συνέντευξη.

Δείτε το βίντεο: