Τρίτη, Ιουνίου 24 2025
ζώδιαΜόνο μία φορά τη δεκαετία: 2 ζώδια περνούν τώρα την πιο λαμπερή...

Μόνο μία φορά τη δεκαετία: 2 ζώδια περνούν τώρα την πιο λαμπερή τους φάση, σύμφωνα με αστρολόγο

Δύο ζώδια ξεκινούν το απόλυτο glow-up της δεκαετίας – Το προβλέπει κορυφαίος

Δύο ζώδια πρόκειται να βιώσουν μια σπάνια και μαγευτική περίοδο, μια «εποχή λάμψης που συμβαίνει μια φορά τη δεκαετία», σύμφωνα με την αστρολόγο Chani Nicholas.

Πρόκειται για μια αστρολογική φάση που επαναλαμβάνεται μόνο μία φορά κάθε δώδεκα χρόνια, όταν ο Δίας, ο πλανήτης της τύχης, της αφθονίας και της επέκτασης, περνά στον Καρκίνο -το ζώδιο στο οποίο εκφράζει στο έπακρο την εύνοιά του.

Από τις αρχές Ιουνίου 2025, που ο Δίας εισήλθε στον Καρκίνο, τόσο οι Καρκίνοι όσο και οι Ζυγοί αρχίζουν να αισθάνονται αυτή τη μεταμορφωτική επιρροή.

Τα 2 ζώδια που θα λάμψουν, σύμφωνα με αστρολόγο

Καρκίνος

karkinos 635x346 2 Ο Καρκίνος καλείται να κάνει βαθιά εσωτερική δουλειά, να είναι επιλεκτικός στις επιλογές του και να ακολουθήσει μια πορεία που τον εκφράζει αληθινά. Είναι μια περίοδος δράσης, αλλά και επίγνωσης. Όπως επισημαίνει η αστρολόγος, ό,τι κι αν επενδύσει κανείς (είτε στην ερωτική του ζωή, είτε στην καριέρα, είτε στα οικονομικά) μπορεί να ανθίσει υπό αυτή τη συγκυρία, αρκεί να αφιερωθεί με συνέπεια και εστίαση.

Τον Σεπτέμβριο, η επιστροφή του Κρόνου στους Ιχθύες φέρνει πρόσθετη υποστήριξη στους Καρκίνους. Οι προσπάθειες που καταβλήθηκαν το προηγούμενο διάστημα αρχίζουν να αποδίδουν καρπούς με μεγαλύτερη ευκολία, οδηγώντας σε μια περίοδο μεγαλύτερης σταθερότητας και ικανοποίησης.

Ζυγός

Ο Ζυγός, από την άλλη, βιώνει επίσης τη δική του εποχή λάμψης, με τη θετική επιρροή του Δία να ενισχύει ιδιαίτερα τον 10ο οίκο του, τον τομέα της καριέρας και της δημόσιας εικόνας. Σύμφωνα με την αστρολογία, αυτή είναι η στιγμή που η φήμη του Ζυγού μπορεί να εκτοξευθεί και να δημιουργηθεί μια σταθερή και μακροχρόνια επαγγελματική κληρονομιά. Πρόκειται για μία από τις πιο ευνοϊκές χρονιές για να αφήσει κανείς το αποτύπωμά του στον κόσμο.

Ωστόσο, αυτή η επέκταση και η αφθονία δεν έρχονται χωρίς όρια. Με τον Δία να σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο, υπάρχει η ανάγκη για πειθαρχία, ξεκάθαρες προτεραιότητες και συνειδητές επιλογές. Δεν είναι ώρα για υπερβολές ή για απόσπαση της προσοχής. Ο δρόμος προς την επιτυχία και την αφθονία για τους Ζυγούς περνά μέσα από τη συγκέντρωση στον στόχο και την αποφασιστικότητα.

Τα πιο σημαντικά