Μόνο για κορίτσια – Με τέτοιο υπουργό Υγείας… ας αρρωστήσουμε όλες μαζί!

27 Οκτωβρίου, 2014 2:31 ΜΜ
More videos

Είναι νέος όμορφος με καθαρά αθώα χαρακτηριστικά και είναι υπουργός υγείας στη Σουηδία, κι ας είναι μόνο 29 ετών.

Ο …κούκλος και πολλά υποχόμενος πολιτικός της τις τελευταίες μέρες έχει γίνει.. είδηση (φυσικά με πολλές φωτογραφίες) σχεδόν σε όλα τα ευρωπαϊκά μέσα ενημέρωσης!

wikstrom4

O Per Johan Gabriel Wikström γεννήθηκε στις 21 Φλεβάρη του 1985 και είναι ένας Σουηδός πολιτικός των Σοσιαλδημοκρατών. Διατελεί Υπουργός Δημόσιας Υγείας και Αθλητισμού της σουηδικής κυβέρνησης από το 2014.

wikstrom5

Ο Wikström ξεκίνησε την καριέρα του στη σουηδική Σοσιαλδημοκρατική Νεολαία Συνασπισμού στο Västmanland County το 2006 ως μέλος της εθνικής εκτελεστικής επιτροπής της νεολαίας πρωταθλήματος και ως πρόεδρος της από το 2011 μέχρι να διοριστεί υπουργός το 2014.

wikstrom

Αρχικά αντιμετώπισε την ηγεσία των Σοσιαλδημοκρατών πιέζοντας μια πρόταση για μια 90-ημερών εγγύηση για τους νέους ανέργους το 2013. Η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από την ηγεσία του κόμματος, αλλά κέρδισε ακρόαση από τους αντιπροσώπους του Κογκρέσου και είναι τώρα μία από τις βασικές μεταρρυθμίσεις του υπουργικού συμβουλίου Löfven.

wikstrom1

Αυτό όμως που έχει τραβήξει την προσοχή παγκοσμίως, είναι η ωραία εμφάνισή του και φαίνεται πως έχει αποκτήσει θαυμάστριες σε όλο τον κόσμο! tlife

wikstrom2

wikstrom3

iefimerida.gr