Μητέρα που το δέρμα της είναι γεμάτο όγκους ποζάρει περήφανη με μαγιό

3 Νοεμβρίου, 20175:16 ΜΜ
More videos

Το σώμα αυτής της γυναίκας είναι καλυμμένο με όγκους. Τώρα, αποφάσισε να αποκαλύψει το σώμα της και δηλώνει περήφανη, όταν φοράει μαγιό στην παραλία.

Η Σάντρα Ντε Σάντος άρχισε να βγάζει όγκους στο σώμα της από τότε που ήταν στην εφηβεία της. Η ίδια υποστηρίζει ότι όταν γνώρισε τον μελλοντικό της σύζυγο, τον Χοσέ, αυτός ερωτεύτηκε τους όγκους της.

Η 53χρονη από το Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας έχει νευροϊνωμάτωση τύπου 1 (NF1), μια γενετική πάθηση που επηρεάζει το νευρικό σύστημα και το δέρμα.

Αυτή η ασθένεια είναι σχετικά συχνή, αφού επηρεάζει 1 στις 3.000 γεννήσεις, αλλά σε διαφορετικό βαθμό.

Οι όγκοι καλύπτουν ολόκληρο το σώμα και το πρόσωπο της Σάντρα και η ασθένεια αυτή έχει κληροδοτηθεί στα 3 από τα 4 παιδιά της. Δυστυχώς, σκότωσε τον έναν της γιο σε ηλικία 6 ετών.

“Υπάρχουν στιγμές που λυπάμαι τον εαυτό μου, όταν κοιτάζομαι στον καθρέπτη ή όταν με κοιτάζουν επίμονα οι άνθρωποι στον δρόμο, αλλά ευτυχώς η οικογένειά μου με στηρίζει”, ανέφερε η Σάντος.

Η Σάντρα Ντε Σάντος άρχισε να βγάζει όγκους στο σώμα της από τότε που ήταν στην εφηβεία της.

Τώρα, έχει μάθει να αγαπάει τον εαυτό της και είναι περήφανη για το σώμα της, όταν φοράει μαγιό στην παραλία.

Η νευροϊνωμάτωση είναι μια σπάνια γενετική πάθηση που επηρεάζει το νευρικό σύστημα και το δέρμα.

Η 53χρονη αναφέρει ότι αποτελεί παράδειγμα για τα παιδιά της.

Οι γονείς της Σάντρα δεν είχαν ιδέα για την ασθένεια της κόρης τους, αν και τα πρώτα συμπτώματα της ασθένειας εμφανίστηκαν όταν ήταν βρέφος.

Η Σάντρα μαζί με τον σύζυγό της. Σύμφωνα με την ίδια, ο άντρας της κατάλαβε από την πρώτη στιγμή ότι είναι ξεχωριστή και αποφάσισε να προχωρήσει.

Η ασθένεια προκαλεί καφέ στίγματα και μη καρκινικούς όγκους πάνω ή κάτω από το δέρμα.

Δεν υπάρχει θεραπεία για αυτή την ασθένεια. Με χειρουργική επέμβαση μπορούν να αφαιρεθούν κάποιοι όγκοι, οι οποίοι όμως θα ξαναβγούν.

Μέχρι τα 25 της, όλος ο κορμός της είχε γεμίσει με όγκους, οι οποίοι στην συνέχεια επεκτάθηκαν στα χέρια και το πρόσωπό της.

Σε πολλές περιπτώσεις, η προσεχτική παρακολούθηση και η θεραπεία μπορεί να βοηθήσει τους ανθρώπους που πάσχουν από αυτή την ασθένεια να ζήσουν μια φυσιολογική ζωή.

[dailymail]

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News