Κυριακή, 26 Μαΐου 2024
μωράκιαΜητέρα φωτογραφίζει τη γέννηση της κόρης της και οι φωτογραφίες θα σας...

Μητέρα φωτογραφίζει τη γέννηση της κόρης της και οι φωτογραφίες θα σας καταπλήξουν.

Η Λίσα Ρόμπινσον – Γουόρντ είναι μια επαγγελματίας φωτογράφος που παίρνει τη δουλειά της πολύ στα σοβαρά. Στην πραγματικότητα, είναι τόσο αφοσιωμένη στο επάγγελμά της που φωτογράφησε ακόμη και τη γέννηση της κόρης της και τα αποτελέσματα είναι εξαιρετικά όπως μπορείτε να φανταστείτε.

Η φωτογράφος με έδρα την Καλιφόρνια των ΗΠΑ που έχει ένα γιο 9 ετών, είχε προσπαθήσει για χρόνια να ξανά μείνει έγκυος, αλλά αφού υπέστη δυο αποβολές, αποφάσισε μαζί με τον άνδρα της να σταματήσει να προσπαθεί. Ως εκ τούτου, ήταν μια μεγάλη έκπληξη όταν η Λίσα συνειδητοποίησε πως ήταν και πάλι έγκυος. Όντας αληθινή φωτογράφος, η μέλλουσα μητέρα αποφάσισε να καταγράψει την εμπειρία των ωδινών και του τοκετού.

Η ίδια λέει πως η ιδέα ήρθε αρχικά σαν αστείο αλλά μετά από μερικές σκέψεις αποφάσισε να δοκιμάσει. «Ήμουν αρκετά ευέλικτη με το σχέδιο.» είπε στο ABC News. «Αν γινόταν αδύνατον θα ήμουν εντάξει με το να μην το κάνω αλλά ευτυχώς είχα μια πραγματικά εύκολη και απίθανη εμπειρία τοκετού.»

Η φωτογράφος γέννησε μια κόρη που ονομάστηκε Anora και μπορείτε να δείτε τις αξιόλογες φωτογραφίες τις παρακάτω.

mother-photographs-her-child-birth-labour-lisa-robinson-5 mother-photographs-her-child-birth-labour-lisa-robinson-3 mother-photographs-her-child-birth-labour-lisa-robinson-2 mother-photographs-her-child-birth-labour-lisa-robinson-6 mother-photographs-her-child-birth-labour-lisa-robinson-4 mother-photographs-her-child-birth-labour-lisa-robinson-8 mother-photographs-her-child-birth-labour-lisa-robinson-18 mother-photographs-her-child-birth-labour-lisa-robinson-9 mother-photographs-her-child-birth-labour-lisa-robinson-19 mother-photographs-her-child-birth-labour-lisa-robinson-1 mother-photographs-her-child-birth-labour-lisa-robinson-17 mother-photographs-her-child-birth-labour-lisa-robinson-7 mother-photographs-her-child-birth-labour-lisa-robinson-16 mother-photographs-her-child-birth-labour-lisa-robinson-14 10

Lisa Robinson Photography | Facebook

Τα πιο σημαντικά