Μια οικογένεια πήγε σινεμά για 3 ώρες και όταν γύρισε βρήκε αυτό…

5 Απριλίου, 2016 9:16 ΜΜ
More videos

Τα σκυλιά είναι απίστευτα πλάσματα που φέρνουν ευτυχία. Ένας σκύλος μπορεί να σου αλλάξει τελείως τη ζωή! Είναι ένας πιστός φίλος και σωματοφύλακας που δεν θα σε προδώσει ποτέ. Βέβαια τα σκυλιά είναι και αυτά σαν μικρά παιδιά, μπορούν να κάνουν αταξίες.

Η οικογένεια αυτού του σκύλου πήγε σινεμά για 3 ώρες και όταν γύρισε βρήκε αυτό…

(υγ. Οι στάμπες έγιναν από παραδοσιακό μελάνι που χρησιμοποιείται για την εξάσκηση κινέζικης καλλιγραφίας, 100% βιολογικό και μη τοξικό για τα ζώα και τον άνθρωπο.)

oikogeneia-pige-cinema-gia-3-wres-kai-otan-gyrise-vrike-auto-01 oikogeneia-pige-cinema-gia-3-wres-kai-otan-gyrise-vrike-auto-02 oikogeneia-pige-cinema-gia-3-wres-kai-otan-gyrise-vrike-auto-03 oikogeneia-pige-cinema-gia-3-wres-kai-otan-gyrise-vrike-auto-04 oikogeneia-pige-cinema-gia-3-wres-kai-otan-gyrise-vrike-auto-05 oikogeneia-pige-cinema-gia-3-wres-kai-otan-gyrise-vrike-auto-06 oikogeneia-pige-cinema-gia-3-wres-kai-otan-gyrise-vrike-auto-07 oikogeneia-pige-cinema-gia-3-wres-kai-otan-gyrise-vrike-auto-08 oikogeneia-pige-cinema-gia-3-wres-kai-otan-gyrise-vrike-auto-09 oikogeneia-pige-cinema-gia-3-wres-kai-otan-gyrise-vrike-auto-10

Ο βασικός ύποπτος:

oikogeneia-pige-cinema-gia-3-wres-kai-otan-gyrise-vrike-auto-11