«Μετατοπίστηκε ο εγκέφαλός της»: Δύσκολες ώρες για την Όλγα που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύζυγό της – Τι λένε οι γονείς της

31 Μαρτίου, 20233:42 ΠΜ
More videos

Δύσκολες ώρες βιώνει η Όλγα εδώ και τέσσερις μήνες, μετά τον άγριο ξυλοδαρμό από τον σύζυγό της στην Αργυρούπολη. Ο δράστης καταδικάστηκε σε 10 χρόνια κάθειρξη χωρίς αναστολή, με την 41χρονη να συνεχίζει τη μάχη.

Χαρακτηριστικές για την κατάσταση της γυναίκας είναι οι δηλώσεις του δικηγόρου της οικογένειας, Λουκά Προυσανίδη, που αναφέρει πως «μετατοπίστηκε 13 χιλιοστά ο εγκέφαλός της».

«Είναι πολύ δύσκολο να αποκατασταθεί η υγεία της, έχει τραύματα σαν από τροχαίο. Πρόκειται για επαγγελματικά χτυπήματα. Ήξερε πού να χτυπήσει και τι ζημιά θα προκαλέσει. Μετατοπίστηκε 13 χιλιοστά ο εγκέφαλός της, είχε συντριπτικά κατάγματα και έχει τραχειοστομία μέχρι και σήμερα για να αναπνέει και να τρώει» είπε συγκεκριμένα, μιλώντας στην εκπομπή «Live News».
«Δεν μπορεί να περπατήσει»

«Τι καταδικάστηκε; Πολλά χρόνια έφαγε… Έχουμε ωραίο κράτος. Έχουμε δικαιοσύνη. Σωστά τα 10 χρόνια; Ζήτησε συγγνώμη. Και τι μ’ αυτό; Δε θα το ξανακάνει; Γιατί; Η πρώτη φορά ήταν που το έκανε; Τις άλλες γυναίκες του; Δεν έχει κάνει και λίγα» λέει η μητέρα της.

«Είπε ότι της έδωσε μόνο δύο χαστούκια; Με δυο χαστούκια έπαθε αυτό που έπαθε; Είναι δυνατόν; Ούτε μιλάει, ούτε να εξυπηρετηθεί, ούτε τίποτα. Δεν μπορεί να περπατήσει. Καταλαβαίνει, αντιλαμβάνεται πράγματα, αλλά τι να το κάνω» λέει επίσης η μητέρα της για όσα είπε στην απολογία του ο δράστης.

«Η κατάσταση είναι πάρα πολύ δύσκολη, δράμα. Η Όλγα είναι σε άσχημη κατάσταση, δε μιλάει, δεν μπορεί να σηκωθεί. Μόνο ο θεός ξέρει πότε θα γίνει καλά» δηλώνει ο πατέρας της.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News