Με 8 λέξεις τους έβαλε όλους στη θέση τους: Η Εύα Καϊλή τα είπα όλα στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά την φυλακή

4 Ιουνίου, 202311:41 ΜΜ

Η Εύα Καϊλή μιλά για πρώτη φορά στην κάμερα για όσα βίωσε από τη μέρα που ξέσπασε το σκάνδαλο Qatargate στο Ευρωκοινοβούλιο

«Ήμουν σε σοκ γιατί δεν μπορούσα να το καταλάβω», είπε η Εύα Καϊλή στην πρώτη τηλεοπτική σύνεντευξη που παραχώρησε έπειτα από την αποφυλάκισή της, στην ισπανική εφημερίδα El Mundo.

Η Ελληνίδα ευρωβουλευτής μιλά για τη στιγμή που πληροφορήθηκε ότι συνελήφθη ο σύζυγός της, Φραντζέσκο Τζιόρτζι, με την ίδια να υποθέτει πως ενεπλάκη σε κάποιο ατύχημα με το αυτοκίνητο. Ώστοσο όπως είπε, όταν και η ίδια συνελήφθη, βίωσε το απόλυτο σοκ.

Παράλληλα, άφησε αιχμές λέγοντας ότι η σύλληψη της ενδεχομένως να οφείλεται στις πρωτοβουλίες της όσον αφορά τα συστήματα παρακολούθησης, αφήνοντας να εννοηθεί ότι πίσω από την δίωξη της, ίσως να κρύβονται μυστικές υπηρεσίες Ευρωπαϊκών χωρών.

Θέλοντας να συνοψίσει όσα πέρασε από την ώρα που ξέσπασε το σκάνδαλο Qatargate, χρησιμοποίησε τη φράση: «Ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό».

Δείτε την στο βίντεο στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά την φυλακή:

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News