Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΜαυρίκιος Μαυρικίου: Με στέμμα στα κεφάλι παντρεύτηκε την Ιλάειρα Ζήση

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Με στέμμα στα κεφάλι παντρεύτηκε την Ιλάειρα Ζήση

Ο γάμος που κόστισε 100.000 ευρώ

Ήταν Φεβρουάριος του 2022,όταν βγήκε στα κανάλια το όνομα Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Ο αρραβώνας του με την αγαπημένη του Ιλάειρα Ζήση ήταν γεγονός αλλά ο κόσμος όλος απορούσε τι επάγγελμα κάνει και πως γνωρίστηκε με την γυναίκα του.

Με δόξα και τιμές παντρεύτηκε ο Μαυρίκιος χθες την εκλεκτή της καρδιάς του στην Κύπρο με 1.000 καλεσμένους και μια δεξίωση που θα ζήλευε και ο Πρίγκηπας Χάρι.

Το ενδιαφέρον στην υπόθεση είναι πως πέραν των αναζητήσεων στο διαδίκτυο, ο Μαυρίκιος έπρεπε να πάρει τριπλά μέτρα ασφαλείας για να φτάσει στο γαμήλιο γλέντι μόνο ο κόσμος που προσκαλέστηκε στο μέρος που θα πραγματοποιηθεί το πάρτι στη Λεμεσό.

«Κατανοούμε και σας ευχαριστούμε θερμά για την αμέριστη αγάπη και στήριξη σας όλους αυτούς τους μήνες. Ωστόσο, θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε, όσοι από εσάς θέλετε να είστε κοντά μας εκείνη τη μέρα και δεν έχετε λάβει προσκλητήριο γάμου μπορείτε να έρθετε και να μας ευχηθείτε στην εκκλησία του Αποστόλου Ανδρέα (Χαράκη), Λεμεσού στις 5.00 μ.μ. Η είσοδος στο Monte Caputo για την δεξίωση ξεκινάει στις 7 μ.μ. και θα πραγματοποιείται με έλεγχο 3 σταδίων ασφαλείας από ομάδα security. 1. Επίδειξη του προσκλητηρίου (Πρέπει να το φέρετε μαζί σας) 2. Έλεγχος στις λίστες καλεσμένων για διασταύρωση (Πρέπει να είστε καλεσμένοι και να βρίσκεστε στη λίστα) 3. Απάντηση σε ερωτήσεις ασφαλείας που θα κάνουν οι security στην είσοδο. Ο λόγος που θα ληφθούν αυτά τα μέτρα είναι ότι λαμβάνουμε εκατοντάδες μηνύματα ότι πολλοί θέλουν να έρθουν χωρίς να είναι καλεσμένοι ενώ οι θέσεις είναι συγκεκριμένες και δεν θέλουμε να ταλαιπωρηθεί κανείς ή να μη βρει κάπου να καθήσει ή ακόμα χειρότερα να τραυματιστεί. Είμαστε υποχρεωμένοι να προνοήσουμε για την ασφάλεια των καλεσμένων μας, καθώς πολλοί είναι εκείνοι που θα ταξιδέψουν από Ελλάδα και εξωτερικό για να είναι κοντά μας αλλά και για την άψογη διεξαγωγή της τελετής», έγραψε ο Μαυρίκιος.

Τα πιο σημαντικά