Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2024
ΕλλάδαΜατίνα Παγώνη: «Τα παιδιά μου αρέσουν για 5 λεπτά και μετά θέλω...

Ματίνα Παγώνη: «Τα παιδιά μου αρέσουν για 5 λεπτά και μετά θέλω να καθίσουν να παίξουν στην άκρη»

«Θεώρησα ότι δεν πρέπει να κάνω ένα παιδί για να το μεγαλώσει η μητέρα μου, οι θείες μου ή κάποια κοπέλα. Για αυτό συνειδητοποιημένα δεν ασχολήθηκα με αυτή την ιστορία».

Για την προσωπική της ζωή και τη δυσκολότερη στιγμή που έχει ζήσει μέχρι σήμερα μίλησε η Ματίνα Παγώνη.

«Είχα πολλές δύσκολες στιγμές. Η πιο δύσκολη όμως ήταν μία. Όταν έχασα την μητέρα μου από ιατρικό λάθος. Δεν μπορούσα να το ξεπεράσω γιατί είμαι μοναχοπαίδι. Δεν έχω αδέλφια. Πέρασε ένας χρόνος για να το συνειδητοποιήσω και να το αποδεχτώ, γιατί δεν το ξεπερνάς, απλώς το αποδέχεσαι», ανέφερε στο Secret της εφημερίδας «Παραπολιτικά».

Η Ματίνα Παγώνη μίλησε και για τον σύζυγό της. «Με τον σύζυγο μου είμαστε μαζί πάρα, πάρα πολλά χρόνια. Είναι γιατρός, ήμασταν στο νοσοκομείο στη Λήμνο και μετά παντρευτήκαμε», είπε.

Αναφερόμενη στη μητρότητα, η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ εξήγησε: «Πάντα πίστευα ότι όταν κάποιος θέλει να κάνει ένα παιδί, πρέπει να το μεγαλώσει ο ίδιος και να είναι κοντά του. Επειδή λοιπόν είχα αυτή τη δουλειά, θεώρησα ότι δεν πρέπει να κάνω ένα παιδί για να το μεγαλώσει η μητέρα μου, οι θείες μου ή κάποια κοπέλα. Για αυτό συνειδητοποιημένα δεν ασχολήθηκα με αυτή την ιστορία».

Μάλιστα, εξήγησε ότι δεν μετάνιωσε για την επιλογή της, (…) «γιατί τα παιδιά μου αρέσουν για 5 λεπτά και μετά θέλω να καθίσουν να παίξουν στην άκρη».Τα πιο σημαντικά