Μαρία Πούτινα (Mariya Putina): H μια από τις δυο κόρες του Βλαντιμίρ Πούτιν.

15 Δεκεμβρίου, 2015 7:55 ΜΜ
More videos

Ο Ρώσος πρόεδρος σπάνια μιλάει για τις δυο του κόρες. Σήμερα σε συνέντευξη τύπου ενώπιον 1392 δημοσιογράφων, εξήγησε το λόγο που κρατά το στόμα του κλειστό.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν έχει 2 πανέμορφες κόρες. Την Μαρία και την Γιεκατερίνα (Κατερίνα). Προτιμά να τις κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και να προστατεύει την ιδιωτική τους ζωή για έναν και μόνο λόγο.

poutina1

Φοβάται για τη ζωή και την ασφάλεια τους. Σήμερα στην ετήσια καθιερωμένη συνέντευξη τύπου και μπροστά σε 1392 δημοσιογράφους από όλο τον κόσμο, μίλησε για εκείνες.

poutina2

«Δεν έχω μιλήσει ποτέ για τις κόρες μου και την ενασχόλησή τους δημόσια -για τους προφανείς λόγους που δεν είναι άλλοι από την ασφάλεια τους.

Vladimir and Lyudmila Putin with daughters Maria and Ekaterina - queries Will Stewart 007 985 998 94 00

Vladimir and Lyudmila Putin with daughters Maria and Ekaterina – queries Will Stewart 007 985 998 94 00

Δεν θα ξεκινήσω να το κάνω τώρα», είπε και αρκέστηκε να επιβεβαιώσει ότι οι κόρες του έχουν σπουδάσει στη Ρωσία, και ζουν και εργάζονται εκεί.

«Έχω δει διάφορα δημοσιεύματα για τις κόρες μου -τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ανέφεραν ότι σπουδάζουν και ζουν στο εξωτερικό.

Τώρα, δόξα τω Θεώ, αυτό δεν είναι το θέμα. Είναι αλήθεια: Οι κόρες μου ζουν στη Ρωσία. Δεν έχουν άλλη μόνιμη κατοικία. Έχουν σπουδάσει μόνο σε ρωσικά πανεπιστήμια» συνέχισε ο Ρώσος Πρόεδρος.

poutina4

«Οι κόρες μου δεν έχουν ζήσει ποτέ στα φώτα της δημοσιότητας. Μιλούν άπταιστα 3 ευρωπαϊκές γλώσσες και μπορούν επίσης να μιλήσουν 1 ή 2 γλώσσες της ανατολής.

putina5-L.png

Τις χρησιμοποιούν σε καθημερινή βάση στη δουλειά. Μόλις ξεκίνησαν τις καριέρες τους, αλλά έχουν ήδη πετύχει κάτι».

1460222202

Η Γιεκατερίνα που συνηθίζει να κυκλοφορεί με το επώνυμο Τιχόνοβα, αντί για Πούτινα, παντρεύτηκε το γιο ενός ζάμπλουτου Ρώσου μεγιστάνα και παλαιού φίλου του Πούτιν και το ζευγάρι ζει τη ζωή του στις διάφορες βίλες εντός και εκτός Ρωσίας, απολαμβάνοντας μια μυθική περιουσία 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

poutina5

Για εκείνη που δεν είναι πολλά πράγματα γνωστά είναι για την άλλη κόρη, την Μαρία. Μια κοπέλα εξαιρετικής ομορφιάς που γεννήθηκε το 1985 και έχει σπουδάσει Βιολογία και Ιατρική.

poutina6

Σύμφωνα με ρωσικά δημοσιεύματα, η Μαρία είναι παντρεμένη με τον Ολλανδό επιχειρηματία Γιόριτ Γιουστ Φάασεν, που εργαζόταν στην Gazprombank, μία μεγάλη εταιρεία που διατηρεί δεσμούς με τον Πούτιν.

poutina7

Οι φήμες λένε πως η Μαρία έζησε για λίγο στην Ολλανδία και στη συνέχεια επέστρεψε στη Μόσχα, όπου και διαμένει.

Η Μαρία χρησιμοποιεί το επίθετο του συζύγου της και εργάζεται στον κλάδο της ενδοκρινολογίας, όπως δείχνουν τα συγγράμματα και οι μελέτες που έχει δημοσιεύσει.

Πηγή: mirror.co.uk

Ακολουθήστε μας στο facebook: