Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024
ΕλλάδαΜαρία Μιχαλοπούλου: «Είμαι πολύ διάσημη και δεν μπορώ να βρω δουλειά, με...

Μαρία Μιχαλοπούλου: «Είμαι πολύ διάσημη και δεν μπορώ να βρω δουλειά, με απορρίπτουν από παντού»

Η Μαρία Μιχαλοπούλου σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Ποιος είναι Πρωινιάτικα» και τη Μαρία Αντωνά, μίλησε για τη συμμετοχή της στα δύο ριάλιτι, το GNTM και τη Φάρμα, ενώ ξεκαθαρίζει ότι ο κόσμος της τηλεόρασης δεν είναι ιδανικός για εκείνη.

Όπως υπογράμμισε «στο GNTM πήγα γιατί ήθελα να γνωρίσω το μόντελινγκ, αλλά μαζί με το μόντελινγκ γνώρισα και τον τηλεοπτικό κόσμο, δεν ήξερα όμως… Δεν απογοητεύτηκα, απλά δεν ήταν κάτι που με γεμίζει εμένα».

Η δυσκολία της Μαρίας Μιχαλοπούλου να δουλέψει ως μοντέλο

Για τη δυσκολία που αντιμετωπίζει να βρει δουλειά ως μοντέλο, η Μαρία Μιχαλοπούλου επεσήμανε «σε ό,τι κάστινγκ έχω πάει, με απορρίπτουν γιατί είμαι διάσημη και είναι λογικό αυτό. Όταν ο άλλος θέλει να δείξει το μαγιό του, θα δείξει το μαγιό του, δεν θέλει να δείξει εμένα».

Η Μαρία Μιχαλοπούλου πήγε στη Φάρμα για τα λεφτά

Σχετικά με τη συμμετοχή της στη Φάρμα, το μοντέλο σημείωσε «στη Φάρμα πήγα κυριολεκτικά για δουλειά. Τα χρειαζόμουν τα λεφτά, ήμασταν καραντίνα, ήταν όλα κλειστά και ήταν μια επαγγελματική πρόταση. Η φύση ποτέ δεν είναι παιχνιδάκι. Το ότι ήμουν πιο εξοικειωμένη από άλλα άτομα, αυτό δε σημαίνει ότι ήταν παιχνιδάκι. Δεν μου ήταν παιχνιδάκι το να κουβαλάω 15 κουβάδες μαζί με την αγελάδα».Τα πιο σημαντικά