Παρασκευή, 12 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΜανώλης Καλαϊτζιδάκης: «Βóμβα» για παλαιοχριστιανούς, σε ποιο κóμμα ανήκε. Υπάρχει αıμоμıξiα;

Μανώλης Καλαϊτζιδάκης: «Βóμβα» για παλαιοχριστιανούς, σε ποιο κóμμα ανήκε. Υπάρχει αıμоμıξiα;

Νέες διαστάσεις για τις ώρες και τις ημέρες του 45χρονου «Παλαιοχριστιανού» Μανώλη Καλαϊτζιδάκης από την Κορινθία.

Ειδικότερα, το Mega αποκάλυψε, όσον αφορά στο παρελθόν του 45χρονου πατέρα της οικογένειας των Παλαιοχριστιανών, ότι είχε υπάρξει στο παρελθόν μέλος της Χρυσής Αυγής.

Μάλιστα, όπως ο ίδιος ο 45χρονος είπε σε δημοσιογράφο της εκπομπής «Live News» του MEGA, ήταν υψηλόβαθμο στέλεχος της καταδικασμένης ως εγκληματική οργάνωση Χρυσής Αυγής πριν ακόμα μπει στην Βουλή. Αυτοπροσδιορίστηκε μάλιστα ως το «δεξί χέρι» ενός υψηλόβαθμου στελέχους της Χρυσής Αυγής και, συγκεκριμένα, του Ηλία Παναγιώταρου, πάντα κατά δήλωση του 45χρονου.

Πάντα κατά τις δηλώσεις του 45χρονου «Παλαιοχριστιανού» είχε εμπλοκή και σε έντονο επεισόδιο κατά το οποίο τον χτύπαγαν 50 άτομα και τότε ήταν η στιγμή που αποφάσισε να εγκαταλείψει την εγκληματική οργάνωση.
Πάντως το περιστατικό που φαίνεται πως αναφέρεται είναι η επίθεση που είχαν κάνει οι χρυαυγίτες σε στέκι των νοτίων προαστίων κατά το οποίο σε απάντηση της επίθεσης είχε χτυπηθεί.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα η υπουργός Εσωτερικών διέταξε έρευνα με αφορμή την τηλεργασία στο Δημόσιο που δήθεν έκανε ο 45χρονος. Όπως αποδείχθηκε ήταν ή είναι ακόμη εργαζομένος στον δήμο Ερέτριας-Αμαρύνθου και ως δημόσιος υπάλληλος ζήτησε και εργαζόταν εξ αποστάσεως.

Ο Δήμαρχος δεν αποκάλυψε σε ποιον τομέα εργάζεται, αλλά πιστοποιεί ότι εργάζεται από το 2020 μέσω τηλεργασίας και μάλιστα είναι και… καλός υπάλληλος.
Ο Δήμαρχος Ερέτριας – Αμαρύνθου είπε μιλώντας στον Ant1: «Έκανε δουλειά εξ αποστάσεως, το 2020 έγινε μετάταξη για λόγους υγείας και παρείχε υπηρεσίες εξ αποστάσεως».

Μάλιστα στη συνέχεια αποκάλυψε ότι έχει στείλει έγγραφο στον «παλαιοχριστιανό» για να παρουσιαστεί και εκείνος δεν έχει εμφανιστεί ακόμα. Τονίζεται ότι ο νέος Δήμαρχος ανέβαλε καθήκοντα τον Ιανουάριο του 2024.
O Κωνσταντίνος Γεωργιάδης, θείος του Μανώλη Καλαϊτζιδάκη, και η Καλλιόπη Γεωργιάδη, η οποία είναι καθηγήτρια και νονά ενός από τα παιδιά του, μίλησαν αποκλειστικά στο LIVE NEWS για την υπόθεση.
Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση των «παλαιοχριστιανών» στην Κορινθία, με την ΕΛ.ΑΣ. να προχωρά στην προσαγωγή του 45χρονου πατέρα της κοινό
Τα πιο σημαντικά