Λονδίνο: Yπάλληλος ουρεί σε κρέατα έτοιμα προς κατανάλωση

19 Οκτωβρίου, 2018 12:15 ΠΜ
More videos

Πρώτο θέμα συζήτησης στο Λονδίνο το βίντεο που δείχνει έναν εργαζόμενο της Smithfield Foods να ουρεί πάνω σε έναν ιμάντα μεταφοράς των κρεάτων της εταιρείας, στο εσωτερικό του εργοστασίου της. Σαν να μη προλαβαίνει να πάει στο κατάλληλο μέρος, ο υπάλληλος, βγάζει τα γάντια του, κάνει την ανάγκη του και σαν να μη συμβαίνει τίποτα, ξαναβάζει τα γάντια του και συνεχίζει αμέριμνος τη δουλειά του, έχοντας προκαλέσει μεγάλη ζημιά στην Smithfield Foods.

Δείτε το βίντεο

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη εταιρία παγκοσμίως όσον αφορά την παραγωγή χοιρινού, που αφού επιβεβαίωσε το συμβάν και εξέφρασε τον αποτροπιασμό και την αγανάκτησή της για την απαράδεκτη αυτή πράξη του εργαζομένου της, αναγκάστηκε να αποσύρει 25 τόνους κρέατος. 25.000 κιλά χοιρινού κρέατος δηλαδή – όσο ζυγίζουν 5 Αφρικανικοί ελέφαντες- πετάχτηκαν στα σκουπίδια, γεγονός που προκάλεσε ζημιά στην Smithfield Foods ύψους 190.000 δολαρίων.

Όπως υπογράμμισε η εταιρεία, ο δράστης έχει εντοπιστεί, απολύθηκε και η εταιρεία θα τον σύρει και στα δικαστήρια. «Είμαστε εξοργισμένοι με αυτήν την απαράδεκτη εικόνα και θα συνεργαστούμε στενά με τις αρχές ώστε ο ένοχος να υποστεί τις πλήρεις συνέπειες του νόμου», επισήμανε σε δελτίο τύπου.