Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΛιποθύμησε η Νόνη Δούνια μέσα στη Βουλή - Πήγε ασθενοφόρο

Λιποθύμησε η Νόνη Δούνια μέσα στη Βουλή – Πήγε ασθενοφόρο

Από ένα απρόοπτο σημαδεύτηκε η σημερινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, στη Βουλή το πρωί της Τρίτης για τα 48 χρόνια από την ίδρυση του κόμματος.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες, η Νόνη Δούνια αισθάνθηκε αδιαθεσία και λιποθύμησε.

Άμεσα έσπευσε ασθενοφόρο στο σημείο, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας είναι καλά στην υγείας της αφού της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τον γιατρό της Βουλής.

Το πρόβλημα υγείας

Υπενθυμίζεται πως η Νόνη Δούνια το 2019 υπεβλήθη σε ένα σοβαρό χειρουργείο στην καρδιά.

Μάλιστα, η ίδια σε ανάρτηση έναν χρόνο αργότερα, έκανε τον απολογισμό της, τονίζοντας πως “πάντα θα υπάρχουν εμπόδια και δυσκολίες στο δρόμο μας γιατί αλλιώς δεν θα απολαμβάναμε τις επιτυχίες”.

Η ανάρτησή της

“1/10/19. Ένας χρόνος κλείνει από το πιο σοβαρό χειρουργείο μέχρι στιγμής στη ζωή μου. Εκείνο το πρωί που ξύπνησα με πίστη και ψυχική δύναμη, αφού όμως το προηγούμενο βράδυ τα είχα σκεφτεί όλα. Είχα κάνει τον απολογισμό μου. Έχω προσφέρει αρκετά; έχω εκδηλώσει τα συναισθήματά μου στους ανθρώπους που αγαπώ; τους έχω προετοιμάσει για κάθε ενδεχόμενο; έχω απολαύσει όλες μου τις ωραίες στιγμές; έχω διδαχθεί από τα λάθη μου; έχω έστω και την ελάχιστη βελτίωση ως άνθρωπος; Τι μάνα είμαι; τι σύντροφος; τι κόρη; τι αδερφή; τι φίλη; Θέλω να αλλάξω κάτι; Πάντα πίστευα ότι η υγεία είναι ότι πολυτιμότερο έχουμε και συνεχίζω να το πιστεύω, όλα τα υπόλοιπα είναι στο χέρι μας. Η στάση ζωής που θα ακολουθήσουμε είναι επιλογή μας. Πάντα θα υπάρχουν εμπόδια και δυσκολίες στο δρόμο μας γιατί αλλιώς δεν θα απολαμβάναμε τις επιτυχίες μας. Έλαβα αμέτρητα μηνύματα αγάπης εκείνες τις μέρες, συγκινητικά, και κάθε φορά που βλέπω τα σημάδια μου στο καθρέφτη τα θυμάμαι και χαμογελώ όπως χαμογελώ όταν βλέπω τα σημάδια της καισαρικής! Καλό μήνα! Πάμε δυνατά”, έγραψε η Νόνη Δούνια.

Τα πιο σημαντικά