Λένα Δροσάκη: «Διαγνώστηκα με καρκίνο, χρειαζόμασταν χρήματα, γι’αυτό ο σύζυγός μου έπαιξε με τον Φιλιππίδη»

26 Νοεμβρίου, 20222:50 ΠΜ
More videos

Για δεύτερη ημέρα συνεχίζεται η κατάθεση της Λένας Δροσάκη στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη ο οποίος κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες.

Κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας υπήρξαν εντάσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές και τους δικηγόρους του, ενώ η ηθοποιός εξήγησε γιατί ενώ η ίδια έχει καταγγείλει δημόσια για σεξουαλική παρενόχληση τον γνωστό θεατράνθρωπο, ο σύζυγός της, Αλέξανδρος Μπουρδούμης συνεργάστηκε μαζί του τηλεοπτικά. Πρόκειται για τη σειρά “Χαιρέτα μου τον Πλάτανο” στην οποία την πρώτη χρονιά συμμετείχαν και οι δύο άνδρες.

Η Λένα Δροσάκη υποστήριξε, σύμφωνα με το STAR, ότι υπήρχαν λόγοι υγείας αλλά και οικονομικοί. “Όταν αγοράσαμε σπίτι με τον σύζυγο μου, Αλέξανδρο Μπουρδούμη, διαγνώστηκα με καρκίνο στο στήθος μετά την εγκυμοσύνη, χρειαζόμασταν λεφτά, είχαμε ανάγκη τη δουλειά και έτσι συνεργάστηκε ο σύζυγός μου με τον Πέτρο Φιλιππίδη στην ΕΡΤ. Τον έπιασε και του είπε ότι τα γνώριζε όλα, αλλά είμαστε επαγγελματίες και έτσι ξεκίνησε τη δουλειά”, δήλωσε η ηθοποιός, κατά τις ίδιες πηγές.

“Μου είπε αν δεν μου κάτσεις δεν θα περάσεις”

Η Λένα Δροσκάκη κατέθεσε και χθες στο δικαστήριο, έχοντας έντονη συναισθηματική φόρτιση και ξεσπώντας πολλές φορές σε λυγμούς. Η ηθοποιός είπε στους δικαστές για όλα όσα έγιναν με τον θιασάρχη από όταν τον γνώρισε το 2007, όποτε είχε πάει με συμφοιτήτριες της σε γυρίσματα σήριαλ με πρωταγωνιστή τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Η μάρτυρας κατέθεσε πως ο κατηγορούμενος την έπαιρνε συχνά τηλέφωνο και ότι κάποιες φορές η επικοινωνία είχε σεξουαλική διάσταση. “Του έλεγα κ. Φιλιππίδη, σας παρακαλώ. Θα μου πείτε γιατί δεν το έκλεινα; Δεν είχα αυτό το σθένος να το κάνω, ένιωθα ότι πρέπει να το κάνω μέχρι το τέλος. Αυτό συνέβη κάποιες φορές. Ήρθανε οι μέρες που εγώ θα έδινα εξετάσεις. Καθόμουν στα σκαλιά του θεάτρου και τον είδα μπροστά μου και μου είπε: “Αν δεν μου κάτσεις δεν θα περάσεις”. Θυμάμαι μόνο να βρίσκομαι στη σκηνή και εκείνη τη στιγμή να μπαίνει μέσα και να πηγαίνει προς την κριτική επιτροπή. Φιλιά αγκαλιές. Εγώ είχα παγώσει, τα είχα χάσει. Και μετά φεύγοντας θυμάμαι αυτή τη κίνηση σαν να μου λέει “στο είπα έχω αυτή τη δύναμη να μην περάσεις”. Δεν πέρασα…”.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News