Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΚωνσταντίνα Σπυροπούλου: Αγνώριστη λόγω Photoshop στην επίσημη φωτογράφιση του «My Style Rocks»

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Αγνώριστη λόγω Photoshop στην επίσημη φωτογράφιση του «My Style Rocks»

Λίγο πριν το τέλος του Αυγούστου κατέφτασε η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία είναι το πρόσωπο που θα παρουσιάσει τον νέο κύκλο του «My Style Rocks».

Μαζί με την ανακοίνωση, ο σταθμός έστειλε και την πρώτη φωτογραφία της Κωνσταντίνας από το ριάλιτι μόδας, με λεζάντα «Her Style Rocks», με το κοινό να μην μπορεί να μην παρατηρήσει ότι η παρουσιάστρια είναι… αγνώριστη.

Ο λόγος; Η επεξεργασία -το γνωστό Photoshop- που έχει υποστεί, με αποτέλεσμα να μοιάζει άλλη, καθώς τα χαρακτηριστικά του προσώπου της είναι αλλοιωμένα και η όψη της σαφώς πιο μινιόν.

Στο δελτίο Τύπου διαβάσαμε τα εξής:

«H Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα παρουσιάσει τον δεύτερο κύκλο της εκπομπής που κέρδισε πέρυσι το γυναικείο – αλλά μεταξύ μας… και το αντρικό κοινό.

Η Κωνσταντίνα ετοιμάζεται για την έναρξη των γυρισμάτων της εκπομπής και εξηγεί γιατί αποδέχθηκε αμέσως την πρόταση να την παρουσιάσει:

‘Η τηλεόραση είναι μια συνεχής πρόκληση. Και το My Style Rocks είναι για μένα ίσως η πιο συναρπαστική πρόκληση μέχρι σήμερα! Η μοναδικότητα και η δύναμη του προσωπικού στυλ είναι υπεράνω μόδας και το ζητούμενο για κάθε γυναίκα αλλά και για κάθε άντρα. Είμαι χαρούμενη και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε’.

Πώς θα τα πάει με την καινούργια κριτική επιτροπή η Κωνσταντίνα;».

f1f67f6b0f391c3892592a1563eaa8d2

 

Τα πιο σημαντικά