Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΚολωνός: Άγρια επίθεση με μαχαίρι δέχθηκε η 12χρονη που είχε πέσει θύμα...

Κολωνός: Άγρια επίθεση με μαχαίρι δέχθηκε η 12χρονη που είχε πέσει θύμα μαστροπείας

Σύμφωνα με τη νομικό, το μικρό κορίτσι έπεσε θύμα επίθεσης με μαχαίρι στο σπίτι όπου διαμένει από άγνωστο άντρα

Σε μία σοβαρή καταγγελία προχώρησε η δικηγόρος Ασπασία Ταραχοπούλου που αντιπροσωπεύει τη μητέρα της 12χρονης που έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης στον Κολωνό.

Σύμφωνα με τη νομικό, το μικρό κορίτσι έπεσε θύμα επίθεσης με μαχαίρι στο σπίτι όπου διαμένει από άγνωστο άνδρα, ο οποίος είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η κυρία Ταραχοπούλου αναφέρεται επίσης ότι ο άγνωστος άνδρας πρόλαβε να τραυματίσει το κορίτσι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Άγνωστος άνδρας, με καλυμένα χαρακτηριστικά και καλυμμένα τα παπούτσια του με ποδονάρια, προσπάθησε να μπει από την πόρτα, η μικρή την έσπρωξε και πρόλαβε να επιτεθεί στο κορίτσι με μαχαίρι, τραυματίζοντάς την στο χέρι! Το κορίτσι φώναξε δυνατά και αμύνθηκε, με αποτέλεσμα ο άγνωστος να σπεύσει να φύγει.

Δύο ημέρες πριν, καθώς ο μικρός της αδελφός βρισκόταν στην είσοδο του σπιτιού, άγνωστος σταμάτησε μπροστά του και βάζοντας το δάχτυλο μπροστά στο στόμα του, έκανε το σήμα «μη μιλάς» και εξαφανίστηκε.

Δεν είναι η πρώτη φορά που τα παιδιά απειλούνται, εφόσον προ ημερών άγνωστος πέταξε πέτρα και έσπασε το παράθυρο του δωματίου των παιδιών.

Ο κίνδυνος είναι προφανής, όπως και η απειλή για να μη μιλήσουν.

Έξι μήνες μετά την αποκάλυψη των βασανιστηρίων της 12χρονης, η πολιτεία την έχει αφήσει απολύτως απροστάτευτη, στο έλεος των κυκλωμάτων που την εκμεταλλεύονταν.

Καλούμε τις Αρχές να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας των παιδιών και καθιστούμε υπεύθυνους όλους τους θεσμικά και πολιτικά αρμόδιους για οτιδήποτε συμβεί στα παιδιά!

ΟΙ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ

ΑΣΠΑΣΙΑ ΤΑΡΑΧΟΠΟΥΛΟΥ
ΑΝΤΩΝΙΑ ΛΕΓΑΚΗ

Τα πιο σημαντικά