Κίνδυνος απέλασης για την Αθηνά «New York» του «Bachelor» – Ούτε οι δικηγόροι βρήκαν λύση

29 Δεκεμβρίου, 202110:26 ΠΜ
More videos

Τέλος στο ειδύλλιο στο «The Bachelor». Η Αθηνά New York αποτελεί πλέον παρελθόν. Εντάξει, δεν πίστεψε ποτέ κανείς ότι «πέθαινε» από έρωτα για τον Αλέξη Παππά, αλλά βρε αδερφέ, θα περίμενε κανείς ότι έστω για λίγο καιρό μετά το τέλος του ριάλιτι, θα έκαναν ότι είναι μαζί. Εστω για τα μάτια του κόσμου. Αλλά φευ…

Βεβαίως, ακόμη κι αν (λέμε, αν) ήθελε η συμπαθής Αθηνά να κάνει το κορίτσι του «Bachelor» Παππά, μάλλον υπολόγιζε χωρίς τη… μεταναστευτική πολιτική και τη γραφειοκραρεία. Διότι η εύθυνη ξανθιά νικήτρια του ριάλιτι, διέκοψε την όποια πιθανότητα να είναι όντως ζευγάρι μετά το ριάλιτι με τον ζεν (δεν) πρεμιέ, επειδή της έτυχε κάτι το οποίο δεν είχε υπολογίσει πως θα συνέβαινε.

Στο στόρι που έκανε η νικήτρια της… καρδιάς του Παππά, αποκάλυψε πως έβαλε δικηγόρους για να της ανανεωθεί η βίζα και να μπορέσει να παραμείνει στην Ελλάδα, έκανε τα πάντα για να μείνει, αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό.

«Επιστρέφοντας στην Αμερική. Για να ξέρετε, δεν επέλεξα να φύγω από την Ελλάδα. Έδωσα έναν πολύ μεγάλο αγώνα για να μείνω εδώ… αλλά η βίζα μου έληξε και προσπάθησα τόσο σκληρά να βλέπω δικηγόρους κάθε μέρα για να με βοηθήσουν να μείνω εδώ, αλλά δεν είχα άλλη επιλογή από να φύγω πριν απελαθεί ο ποπός μου», έγραψε χαρακτηριστικά.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News