Κηδεύεται αύριο η 22χρονη Γεωργία Σολανάκη που «έσβησε» ξαφνικά – Οι γονείς περιμένουν απαντήσεις

16 Ιουνίου, 2022 9:39 ΜΜ
More videos

Απαρηγόρητοι οι γονείς και η αδερφή της

Το τελευταίο αντίο θα πουν αύριο Παρασκευή η οικογένεια, οι συγγενείς και οι φίλοι της 22χρονης Γεωργίας Σολανάκη που άφησε την τελευταία της πνοή στο στάδιο του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, ενώ έκανε την καθιερωμένη της προπόνηση.

Ο θάνατος της νεαρής φοιτήτριας έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία της Κομοτηνής όπου σπούδαζε αλλά και στην ιδιαίτερη πατρίδα της στα Χανιά. Η σορός του κοριτσιού μετά την νεκροψία η οποία έδειξε ότι ο θάνατός της επήλθε από ανακοπή καρδιάς, θα μεταφερθεί στο χωριό Παλαιά Ρούματα όπου θα τελεστεί η κηδεία της.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς της Γιάννης και Αργυρή Σολανάκη, οι οποίοι δεν μπορούν να πιστέψουν πώς έχασαν ξαφνικά τον «άγγελο» τους. Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση είναι και η μεγαλύτερη αδερφή της 22χρονης, η Ελευθερία, η οποία έχασε το στήριγμά της.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της νεκροψίας, η Γεωργία έσβησε από ανακοπή καρδιάς. Πλέον, αναμένονται τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων, τα οποία θα δείξουν τα αίτια που προκάλεσαν αυτή την τραγωδία. Η αθλήτρια με τις αξιοθαύμαστες επιδόσεις ήταν υγιέστατη και δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα υγείας. 

Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη, η 22χρονη ενώ έκανε προπόνηση αισθάνθηκε ξαφνικά αδιαθεσία και ξάπλωσε στο γήπεδο. Εκείνη την ώρα στην περιοχή επικρατούσαν άσχημες καιρικές συνθήκες. Ξαφνικά οι παρευρισκόμενοι συνειδητοποίησαν ότι η αθλήτρια δεν κινούνταν και όταν την πλησίασαν είδαν ότι είχε χάσει τις αισθήσεις της. Μέσα σε λίγα λεπτά της έγινε ΚΑΡΠΑ και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Πηγή: newsbreak.gr