Κι όμως: Στην Ταϊβάν κάλεσαν στρίπερ σε γηροκομείο για να διασκεδάσει τους ηλικιωμένους

15 Σεπτεμβρίου, 2022 2:21 ΠΜ
More videos

Μία στρίπερ η οποία κάλεσε γηροκομείο στην Ταϊβάν προκειμένου να διασκεδάσει τους ηλικιωμένους που ζουν εκεί και, φυσικά, το σόου της ημίγυμνης χορεύτριας κυκλοφόρησε σε όλο τον κόσμο μέσα από τα social media.Το κρατικό Taoyuan Veterans Home στην πόλη Taoyuan πλήρωσε τη στρίπερ για να διασκεδάσει τουλάχιστον 12 ηλικιωμένους σε αναπηρικά καροτσάκια. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Taoyuan Veterans Home ζουν συνταξιούχοι στρατιωτικοί.

Το βίντεο με τον αισθησιακό χορό της στρίπερ, η οποία φόρεσε κόκκινα και μαύρα εσώρουχα και ψηλοτάκουνα κυκλοφόρησε σε όλο τον κόσμο. Στα πλάνα, την βλέπουμε να σπρώχνει το στήθος της στο πρόσωπο ενός συνταξιούχου κουνώντας, ταυτόχρονα, τα οπίσθιά της. Το περιστατικό παρακολουθεί, χειροκροτώντας στον ρυθμό της μουσικής, το προσωπικό του οίκου ευγηρίας.

Δείτε το βίντεο:

Τι απαντάει ο οίκος ευγηρίας

Σύμφωνα με δηλώσεις εργαζόμενων στο γηροκομείο, σκοπός τους ήταν να ανεβάσουν το ηθικό των κατοίκων, με δεδομένο ότι, οι προηγούμενες δύο εκδηλώσεις του ιδρύματος που είχαν προγραμματιστεί, ακυρώθηκαν λόγω κορονοϊού. Μετά την κυκλοφορία του βίντεο, όμως, το γηροκομείο αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη και σημείωσε ότι λυπάται βαθύτατα για το περιστατικό που συνέβη τρεις ημέρες πριν από την ετήσια γιορτή συγκομιδής της περιοχής, στις 7 Σεπτεμβρίου. Όπως δήλωσε εκπρόσωπος του ιδρύματος, οι κινήσεις της στρίπερ ήταν «πολύ ενθουσιώδεις και φλογερές». Ο ίδιος πρόσθεσε ότι, στο μέλλον, το προσωπικό θα είναι «πιο προσεκτικό». Η διοίκηση του ιδρύματος υπογράμμισε ότι διοργανώθηκε και ένα «ήρεμο» παιχνίδι μπίνγκο κατά το οποίο οι ηλικιωμένοι απόλαυσαν κέικ. «Η πρόθεση της εκδήλωσης ήταν να διασκεδάσει τους ενοίκους και να τους κάνει χαρούμενους. Λυπούμαστε πολύ για την προσβολή που προκλήθηκε», κατέληξε ο εκπρόσωπος του γηροκομείου.