Κι αν είμαι δίδυμος, μην με φοβάσαι (αλλά μην προσπαθείς και να με καταλάβεις)

1 Δεκεμβρίου, 2016 4:45 ΠΜ
More videos

της Μαρίσα Παππά

Ανισσόροπα ευαίσθητα πλάσματα. Αλλάζουν διάθεση περίπου 61 φορές την ώρα. Θεωρούν τους εαυτούς τους μια διασταύρωση Νίτσε, Αϊνστάιν και μία δόση Ναπολέοντα. Προσπαθούν να επιβάλλουν τις απόψεις τους σε όλους.

Μέχρι ο Δίδυμος να τελειώσει μία φράση έχει σκεφτεί τις δύο επόμενες με συμπεράσματα, επιχειρήματα και αντιθέσεις φοβερές. Θα τους καταλάβεις επίσης, διότι όταν συζητούν αυξάνουν συνεχώς την ένταση της φωνής τους.

Δεν πιάνεις εύκολα έναν Δίδυμο φίλο. Είναι πάρα πολύ δύσκολο. Έχει αμέτρητους γνωστούς, αλλά φίλους μετρημένους στα δάχτυλα μίας παλάμης.

Θα νομίζεις ότι σε εμπιστεύεται αλλά θα σκεφτεί εκατό φορές πότε και σε ποιον θα ανοίξει το στόμα του να εμπιστευτεί τα μυστικά του. Μπορεί και να μην μιλήσει ποτέ αν δεν αισθανθεί σιγουριά και εμπιστοσύνη.

Αν επιλέξεις φίλο Δίδυμο να είσαι σίγουρος ότι τα μυστικά σου θα τα πάρει στον τάφο του. Δεν μιλάει ούτε με πιστόλι στο στόμα.

Όσοι ανήκουν στον αστερισμό των Διδύμων δεν αγαπάνε εύκολα. Μάλλον, για να το βάλουμε στην σωστή του διάσταση το θέμα αγαπάει σπάνια και πολύ. Ίσως αγαπήσει μία το πολύ δύο φορές στην ζωή του.

Αν έχεις την τύχη να αγαπηθείς από Διδυμάκια, θα βιώσεις απόλυτα συναισθήματα, αγάπης και έρωτα.

Από τα πιο κτητικά ζώδια του ζωδιακού κύκλου, αλλά ταυτόχρονα από τα πιο αδιάφορα. Ανάλογα τις χορδές της ψυχής τους που θα καταφέρεις να ακουμπήσεις.

Διακρίνονται για την ευγένεια τους (σπάνια θα συναντήσεις αγενείς Διδύμους) και απεχθάνονται σφόδρα τους ανθρώπους που τους λείπει η στοιχειώδης ευγένεια.  Είναι ικανοί να τους απορρίψουν από την ζωή τους λόγω αγένειας.

Ένα ακόμα από τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα τους είναι η ψυχραιμία και η διπλωματία που τους διακρίνει. Ενίοτε, χαρακτηρίζονται ως πολυμήχανοι (ο Οδυσσέας πρέπει να ήταν Δίδυμος).

Μπορούν να διαχειριστούν άπειρα προβλήματα ταυτόχρονα με απόλυτη ψυχραιμία. Τείνουν να αγγίξουν τα όρια της αναισθησίας κάποιες στιγμές.

Δεν ξεκλειδώνονται εύκολα οι ψυχές τους, αλλά αυτός που θα το καταφέρει θα απολαύσει τα προνόμια όπως υπερβολική αγάπη, μοναδικό έρωτα και απόλυτη αφοσίωση. Θα είναι δίπλα σου 24 ώρες την ημέρα.

Υπέρμαχοι και υποστηρικτές των αδικημένων. Μισούν την αχαριστία των ανθρώπων και κλείνουν την πόρτα κατάμουτρα.

Ευτυχούνε με τα πιο απλά. Είναι σπάταλοι, αλλά όχι φιλοχρήματοι. Ξέρουν να περνούν καλά παντού. Φιλότιμα πλάσματα θα σου δώσουν ότι έχουν.

Οι Δίδυμοι είναι η ψυχή της παρέας. Οι αιώνιοι έφηβοι. Δεν θα μεγαλώσουν ποτέ, μα θα ωριμάσουν γρήγορα.

Όπως όλα τα ζώδια έτσι και τα γλυκύτατα Διδυμάκια έχουν αδύνατο σημείο.

Η «αχίλλειος πτέρνα» τους είναι οι άνθρωποι που αγαπάνε. Αν τους πειράξεις ανθρώπους που αγαπούν (για αυτό και αγαπάνε δύσκολα) πάρε αποστάσεις ασφαλείας διότι θα προσκυνήσουν την οργή τους.

Ο αέρας της επικοινωνίας τους θα σε συναρπάσει αλλά όταν οργιστούν θα σε πάρει και θα σε σηκώσει.

Ακολουθήστε μας στο facebook: