Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024
διεθνήΚέιτ Γουίνσλετ: Δώρισε το ποσό των 17.000 λιρών σε μαμά για να...

Κέιτ Γουίνσλετ: Δώρισε το ποσό των 17.000 λιρών σε μαμά για να κρατήσει την 12χρονη κόρη της σε μηχανική υποστήριξη

Η ηθοποιός Κέιτ Γουίνσλετ δώρισε το ποσό των 17.000 λιρών σε μητέρα η οποία πασχίζει να κρατήσει την κόρη της σε μηχανική υποστήριξη, καθώς δεν μπορεί να πληρώσει τους λογαριασμούς ρεύματος.

Η Κάρολαϊν Χάντερ έλαβε μία πρώτη προειδοποίηση από την εταιρεία ηλεκτρισμού πως ο λογαριασμός της μπορεί να φτάσει στο όριό του την επόμενη χρονιά. Η 12χρονη κόρη της, Φρέγια, πάσχει από σοβαρή εγκεφαλική παράλυση και λαμβάνει οξυγόνο, λόγω χρόνιων αναπνευστικών προβλημάτων.

ki328v5105iv1yhddt4s

Όταν έμαθε πως η γνωστή ηθοποιός κατέθεσε το σημαντικό ποσό για να ενισχύσει την προσπάθειά της, συγκινήθηκε βαθύτατα. Η Γουίνσλετ επικοινώνησε και προσωπικά με την οικογένεια για να εκφράσει τις ευχές της.

«Το ταξίδι μας σαν οικογένεια ήταν πολύ τραυματικό και νιώθω τελειωμένη σε αυτό το σημείο της ζωής μου. Όταν άκουσα για τα χρήματα, ξέσπασα σε κλάματα. Σκέφτηκα πως δεν ήταν αλήθεια. Ακόμα αναρωτιέμαι αν είναι αλήθεια» είπε η Χάντερ.

unlu oyuncudan aglatan bagis bunun gercek olduguna inanamiyorum

Το σπίτι στο οποίο διαμένει η οικογένεια δεν διαθέτει την κατάλληλη ενεργειακή απόδοση για να στηρίξει τις ανάγκες των μηχανημάτων, που κρατούν το παιδί στη ζωή.

Η λειτουργία των μηχανημάτων και ο κλιματισμός στοιχίζουν σήμερα περί τις 6.500 λίρες το χρόνο και η μητέρα ενημέρωσε πως αναγκάζεται να κλείνει τη θέρμανση στα άλλα δωμάτια για να εξοικονομήσει χρήματα.

sei 133285003

Η Χάντερ ανησυχεί ιδιαιτέρως για τον χειμώνα, καθώς πληθαίνουν οι πληροφορίες για μπλακάουτ ή ελλείψεις αερίου, κάτι που θα έθετε σε κίνδυνο τη ζωή του παιδιού της. «Ξεπαγιάζουμε και η θερμοκρασία δεν έχει πέσει κάτω από το μηδέν ακόμα» είπε.

Με πληροφορίες από Guardian

Τα πιο σημαντικά